Slik blir årets andredrakt: – Vi er veldig spent på mottakelsen

Endelig er den her! Forhåndsbestill årets andrerakt fredag 7.mai klokken 10.00.

Annonse:

Toppbilde: Torshov Sport.Det er ingen standard sort drakt man snart kan få kjøpt hos Torshov Sport på web og i butikk. I samarbeid med vår utstyrsleverandør Nike, har vi gått for en helt unik drakt som er helsort – med reflekterende logoer som har en glinsende effekt. 

Leder for marked, kommunikasjon og bærekraft, Therese Andvik Rygg, forteller hvorfor de gikk for denne helt spesielle varianten i år.

– Vi hadde lyst å gjøre noe gøy med andredrakten vår og så på alternative løsninger. Å utfordre det tradisjonelle er blitt mer og mer vanlig og vi i Sportsklubben Brann ønsker å skape noe unikt for våre supportere. Våre drakt-partnere likte ideen og nå er vi veldig spent på mottakelsen.

Koordinater fra Stadion på drakten
 

– Det er noe eget med stemningen på Brann Stadion og den 12. mann, når Brann spiller hjemme foran fulle tribuner og flomlyset skinner i høstmørket. Denne magien ville vi prøve å gjenskape for spillerne når de spiller på bortebane i denne drakten, forteller designer Peter Honoré til brann.no.

Og legger til: 

– I dagslys vil drakten se ut som en vanlig sort drakt. Men når flomlyset går på vil alle logoer og elementer på drakten skinne og glinse som lysshowet før kampstart, og på den måten gjenspeile den elektriske stemningen på Brann Stadion. Ned langs høyre hofte er koordinatene til Brann Stadion, slik at den 12. mann alltid er med dem.


Drakten vil allerede kunne forhåndsbestilles fra og med i morgen fredag 7. mai klokken 10.00 her

A-laget skal kun benytte drakten på noen utvalgte bortekamper. Første gang den kommer i bruk er 13. juni borte mot Sarpsborg 08. Alle tall og navn på drakten blir i hvitt.

Koordinatene er også å se på årets Fritidskolleksjon.
 

Nike SK Brann fritidskolleksjon a

 

Annonse fra Eliteserien: