Slik blir åpningen av Fjordkraft-tribunen

Det blir snorklipping og godsaker til publikum når den nye tribunen åpnes søndag.

Annonse:

Brann og Fjordkraft tror den nye tribunen vil bidra til å skape enda varmere stemning og en bedre totalopplevelse for publikum som kommer på kamp på Stadion. Ikke bare på søndag, men på alle kamper.

Når tribunen åpnes legges det opp til litt ekstra for dem som har kjøpt billetter eller partoutkort på den nye langsiden.

Slik er programmet på åpningskampen:

  • Tribunen åpnes med snorklipping i inngang 3 klokken 19.00.
  • Åpningsfest med bolle til de 1500 første besøkende.
  • Kaffe til de 1000 første som har lastet ned Fjordkraft-appen.
  • Fjordkraft deler ut 600 sitteunderlag.
  • Brannbutikken har stand på tribunen med tilbud på Brann-flagg. Selger også skjerf.
  • Snackzone serverer gratis kaffe inkludert i popcorn-menyen det første kvarteret (på alle tribuner).

Saken fortsetter under bildet

ÅPNING: Fredag ettermiddag så den sånn ut inne på Stadion. Fjordkraft-tribunen er straks klar til åpningen.
ÅPNING: Slik så det ut på Stadion fredag ettermiddag. Søndag åpnes den nye tribunen.

Imøtekommer publikumsønske

Som man ser av bildet over setter Fjordkraft sitt tydelige preg på den nye tribunen. De har de siste dagene gjort en tilpasning til klubbfargene og fargevalgene på Brann Stadion som mange vil sette pris på.

- På utsiden av den nye tribunen vil vi bruke Fjordkrafts lett gjenkjennelige oransjefarge, men etter ønske fra Brann-tilhengere og andre i klubben har vi besluttet å bruke logoen vår på hvit bakgrunn inne på Stadion, forteller Fjordkrafts sponsorsjef Stian Madsen.

Det samme har flere andre av Branns samarbeidspartnere valgt for å bidra til et helhetlig Stadion-uttrykk.

Omtale av Fjordkraft-tribunen i sosiale medier viser at det er mange partoutkort-innehavere som gleder seg til å ta i bruk de nye plassene for første gang. Tribunen vil sannsynligvis være utsolgt når Brann - Strømsgodset sparkes i gang søndag klokken 20.00.

Kom tidlig!

- Den nye Fjordkraft-tribunen forplikter til et enda tettere samarbeid mellom Fjordkraft og Brann. På søndag inviterer vi til fest med boller og sitteunderlag til de første tilskuerne på Fjordkraft-tribunen. Fjordkraft-kunder kan også ta med seg en gratis kaffe i kioskene inni den nye tribunen, sier Madsen, og fortsetter:

- Vi er spente på å se mulighetene den nye tribunen gir, og vil bruke de første kampene til å identifisere hvordan vi kan være med på å bygge en best mulig ramme rundt kampene.

Publikum oppfordres til å komme tidlig på denne kampen - og aller helst på alle stadionkamper. La spillerne få føle trøkket og støtten fra tribunene allerede når oppvarmingen starter klokken 19.20.

Kampen mot Strømsgodset starter 20.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: