Slik blir 16. mai-festen på Stadion

Fotballens festdag! Les alt som er viktig å vite før du drar på Stadion.

Annonse:

Det er bare ett døgn igjen til Brann - Haugesund, toppkamp i Eliteserien på det som omtales som fotballens festdag i Norge. Vi har samlet en del viktig informasjon til dere som skal på kampen, og forsåvidt til de som fortsatt tror at det går an å kjøpe billetter også.

UTSOLGT ARENA: Absolutt alle billettene til kampen er solgt, på alle tribuner i alle kategorier.  Det er også for sent å akkreditere seg eller benytte frikortordninger.

SENDES PÅ TV: De som ikke har billett til kveldens kamp kan se den på Eurosport 1 og Eurosport Player. 

KOM TIDLIG: Med nesten 13.000 tilskuere på kamp kan det bli køer på veiene og foran inngangene dersom man kommer for tett på kampstart. Oppfordringen er klar: Møt opp tidlig!

Saken fortsetter under bildet fra fanzonen:

FANZONE: Det skjer mye utenfor inngang 10 frem mot kampstart. Her har vi fanzone fra klokken 16.00 med mye moro for de yngste, samt kiosk. Spillerne som ikke er i troppen til kampen pleier også å stikke innom.

KIOSKER PÅ FRYDENBØ: Kioskene ved inngang 11 og 12 ble fjernet før sesongen i forbindelse med byggearbeidene. Publikum på Frydenbø-tribunen benytter i stedet fasilitetene i motsatt sving der det er toaletter inne i trappehuset både på nedre og øvre del av tribunen. Det er også kiosk utenfor inngang 10 under kampen.

TOALETTER PÅ FRYDENBØ: Til tross for byggearbeidet nær inngang 12 på Frydenbø-tribunen har det lyktes å etablere toaletter der til kampen. På motsatt side av Frydenbø-tribunen (mot Sparebanken Vest-tribunen) er det toaletter inne i trappehuset både på nedre og øvre del.

BENYTT INNGANG 10: I sammenheng med endringene på Fjordkraft-tribunen ble inngang 11 og 12 i svingen mellom Fjordkraft- og Frydenbø-tribunen fjernet før sesongen. Alt publikum på Frydenbø benytter inngang 10 (i hjørnet mot nymarksbanen).

NYTT BORTEFELT PÅ BOB: Tribune for bortesupportere er på BOB-tribunen. Det er felt F helt ytterst som benyttes og inngang 6 er den samme som før, helt på utsiden av BOB-tribunen mot anleggsområdet.

ØVRIGE INNGANGER: Losje og restaurant: Inngang 9. Sparebanken Vest-tribunen: Inngang 8. BOB-tribunen: Inngang 7.

BAR I ALLMENNINGEN: Det er rikelig med kiosker både i BOB- og Sparebanken Vest-tribunen. De som sitter på Sparebanken Vest-tribunen har også tilgang til Bakrommet Pub innerst i Brannallmenningen fra Stadion åpner 17.00. Det er også mulig å bli igjen her etter kampen.

ÉN STORSKJERM: Det er kun én storskjerm på Stadion i 2018-sesongen. Den er plassert øverst i hjørnet mellom Frydenbø- og Sparebanken Vest-tribunen. Det er begrenset sikt mot skjermen fra FB-D øvre og nedre samt fra SPV felt D.

BILLETTBODEN: Her er det åpent fra klokken 15.00 på kampdag. Billettboden er omtrent midt på Sparebanken Vest-tribunen på nordsiden av Stadion. Vi hjelper publikum med avventing av billetter som er bestilt eller utfordringer som måtte dukke opp frem mot kampstart.

Her kan du også kjøpe partoutkort for de neste ti kampene.

BRANNBUTIKKEN: Besøk Brannbutikken. Der får du alt man trenger på Brann-kamp. Butikken åpner klokken 12.00 på kampdag og er åpen til kampstart. Deretter er butikken åpen i pausen for tilskuere på BOB-tribunen og 30 minutter etter kampslutt for alle.

PARKERING: Brann Stadion ligger i et tettbygd strøk med trange gater og få parkeringsplasser. Dessuten er det soneparkering flere steder. Vi oppfordrer publikum til å kjøre kollektivt, gjerne med Bybanen som har eget stopp for Brann Stadion. Om du har bil, så foreslår vi Gimle skole, men også her er det begrenset med plasser.

ÅPNING: Dørene til arenaen åpner klokken 17.00 (16.30 på VIP) - og det er avspark mellom Brann og FK Haugesund klokken 18.00.

Folk som ikke har fått tak i billetter til kampen anbefales å kjøpe partoutkort for de ti hjemmekampene som kommer etter 16. mai.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: