Slettet scoringsrekorden i OBOS-ligaen med ny seier

Brann slet med å score innledningsvis mot Stjørdals-Blink, men en solid andre omgang sørget for ny storseier og sletting av scoringsrekorden i OBOS-ligaen.

Brann tok tidlig tak i kampen, og kom til en sjanse allerede etter fem minutter da Felix Horn Myhre kom til avslutning fra kanten av 16-meteren, som tvang frem en sterk redning av Stjørdals-Blinks keeper.

Brann slet med å komme til de virkelige store sjansene mot de lavtliggende trønderne utover omgangen, og første omgang forble en målløs affære.

Brann startet andre omgang friskt, og 54 minutter inn i kampen var ledelsen faktum. Svenn Crone avsluttet fra skrått hold, og skuddet endte opp hos Aune Heggebø som headet inn 1-0 på åpent mål.

Etter 67 spilte minutter var det Bård Finne sin tur. Finne snappet til seg ballen på Stjørdals-Blinks banehalvdel, og spilte elegant gjennom Ole Didrik Blomberg. En snartenkt Blomberg leverte ballen tilbake til Finne, som hadde løpt bak Stjørdals-Blinks stoppere og sto parat til å trille ballen i åpent mål.

Enda bedre skulle det bli, da Finne igjen var på rett plass etter 79 minutter. En hard heading fra Mathias Rasmussen tvang frem en farlig retur fra Stjørdals-Blinks keeper, og Finne kunne enkelt puttet inn sitt andre for dagen.

85. minutt: 4-0! Svenn Crone fant Rasmussen i feltet. Han gjorde i kjent stil ingen feil og kunne trille inn kampens fjerde mål.

På overtid sendte Finne på ny Stadion til himmels, da han sørget for skåringsrekord i OBOS-ligaen og i prosessen fullførte hattricket sitt med et nådeløst skudd nede i høyre hjørne.

Brann–Stjørdals-Blink 5–0 (0–0)

1–0: Aune Heggebø (54.)
2–0: Bård Finne (66.)
3–0: Finne (79.)
4–0: Mathias Rasmussen (85.)
5–0: Finne (90.)

OBOS-ligaen runde 26. Brann Stadion. Tilskuere: 8131. Dommer: Magnus Nicolai Koløy, Bjørndal IF. Gult kort: Sander Werni, Stjørdals-Blink.

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland - Svenn Crone, Ruben Kristiansen, Fredrik Pallesen Knudsen (Andreas Skovgaard fra 75.), David Møller Wolfe - Mathias Rasmussen, Sivert Heltne Nilsen, Felix Horn Myhre (Kasper Skaanes fra 46.) - Niklas Jensen Wassberg (Frederik Børsting fra 75.), Aune Heggebø (Bård Finne fra 62.), Niklas Castro (Ole Didrik Blomberg fra 62.).