Slapp med skrekken mot Bodø/Glimt

Det endte med uavgjort og poengdeling mot de gulljagende nordlendinger. Se høydepunktene fra kampen her.

Klikk i videovinduet over for å se sammendraget fra kampen.

Bortelaget hadde nesten ikke vært i nærheten av Brann sin 16.meter da de plutselig tok ledelsen etter 9 minutter. Opdal vartet først opp med en strålende redning, men på returen gikk det ikke. Zinckernagel lå perfekt til rette for Saltnes som fikk prikket skuddet sitt i mål via stolpen.

Brann lot ikke den tidlige smellen påvirke seg, og svarte med tre svært gode muligheter til utlikning. Keeper reddet to av skuddene, mens Koomson skjøt like utenfor etter. Stillingen stod uansett 0-1 til pause.

Bamba-mål

Etter Opdal hadde reddet Brann to ganger på rad i starten av andre omgang, satt den i andre enden. En god Fredrik Haugen slo inn corneren han selv hadde skaffet. Duellen på bakerste stolpe vant Wormgoor, som igjen fant Bamba inne foran mål. Etter ett touch til å kontrollere ballen, fikk han headet inn 1-1-scoringen.

Det var tydelig at begge lag ville vinne denne kampen. Spillet gikk frem og tilbake, men ingen av lagene fikk den avgjørende scoringen. Derimot hadde faktisk bortelaget to baller i nettet etter pause, men begge ble avblåst for offside.

Det var Bodø Glimt som hadde iniativet mot slutten av kampen. Brann på sin side skuslet bort flere gode kontringsmuligheter med unøyaktig pasingsspill. Og takket være Branns beste spiller Håkon Opdal, som hadde flere viktige redninger, så ble det 1-1 mellom lagene på Brann Stadion.

Brann - Bodø/Glimt 1-1 (0-1)

Eliteserien. Brann Stadion. 8875 tilskuere. Dommer: Rohit Saggi, Drafn. Gult kort: Fredrik Haugen, Brann. Patrik Berg, Glimt.

0-1: Ulrik Saltnes (9).
1-1: Daouda Bamba (53).

Brann (4-3-3): Håkon Opdal - Taijo Teniste (Gilli Rólantsson fra 46.), Vito Wormgoor, Christian Eggen Rismark, Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen (Emil Kalsaas fra 80.), Ruben Yttergård Jenssen, Kristoffer Barmen - Gilbert Koomson, Daouda Bamba, Veton Berisha (Thomas Grøgaard fra 46.).

Bodø/Glimt (4-3-3): Ricardo Friedrich - Erlend Reitan, Brede Moe, Vegard Moe, Fredrik Bjørkan - Håkon Evjen, Patrick Berg, Ulrik Saltnes - Philip Zinckernagel, Victor Boniface (Vegard Moberg fra 73.), Jens Petter Hauge.