Skryter av nykommerne

Kaptein Vito Wormgoor synes vinterens nykommere tilfører Brann noe positivt både på og utenfor banen.

Annonse:

I snart to uker har Branns kaptein fått anledning til å bli bedre kjent med de seks spillerne som er nye i 2019-troppen. Han har brukt tiden godt og forsøkt å bli bedre kjent med alle.

De nye er: Jesper Löfgren, Håkon Opdal, Petter Strand, Eirik Holmen Johansen, Marcus Mehnert og Kristoffer Løkberg.

Inntrykket så langt er solid:

- Alle har tilført oss god kvalitet. Flere av dem vil kunne gjøre en jobb umiddelbart, mens noen kanskje må ha litt mer tid. Men alle passer godt inn i gruppen, synes Wormgoor.

Han synes en to ukers treningsleir gir god anledning til å bygge et sterkt team:

- Vi har fått tid sammen. Vi ser hverandre hele tiden og får god anledning til å trene, men også til å snakke sammen, påpeker han.

Møter Start tirsdag

I tirsdagens treningskamp mot OBOS-laget Start forventer han at både nye og etablerte spillere forsøker å vise seg frem.

- Jeg regner med at de fleste vil spille deler av kampen. Trening er én ting, men vi må få flest mulig i gang i kamp også. Folk vil nok vise seg frem, og treneren vil se hvordan man spiller og opptrer som en del av laget, antar Wormgoor.

At spillerne er stinne av trening antar han vil gjelde for Start også. Dessuten påpeker Vito Wormgoor at man må prestere også i perioder der man har kjørt tøft.

- Sånn blir det i løpet av sesongen også. Det kommer fem-seks kamper i måneden, så vi må forberede oss og være klare til det som venter, sier kapteinen.

Branns kamp mot Start spilles tirsdag på stadion i Maspalomas på Gran Canaria. Det er avspark klokken 14.00 lokal tid, altså 15.00 norsk tid. Kampen sendes direkte på ba.no.

Annonse fra Eliteserien: