Skal juble «litt» hvis han scorer

Torgeir Børven kan se for seg hvordan det blir å score mot gamleklubben Odd.

Annonse:

Det var i Skien at øystesegutten fikk sitt gjennombrudd som toppspiller. Det ble mange mål og tidlig heltestatus på unggutten, og han har fortsatt et godt forhold til klubben og supporterne.

- Så hva skjer når du scorer mot gamleklubben søndag?

- Det blir kanskje en liten, spontan jubel hvis jeg scorer. Så må jeg roe meg ned, ler han.

- Det er litt dårlig gjort mot Brann-fansen hvis jeg ikke jubler i det hele tatt, og stygt mot Odd-fansen å juble for mye, fortsetter han.

Håper å spille

Før søndagens kamp ligger Brann foran skiensklubben på tabellen. Men det er tett, og selv om Brann vant tilsvarende oppgjør i fjor er det ingen tvil om at vi får tøff motstand i Skien.

Børven vet mer om Odd enn de fleste:

 - Vi møter et 4-3-3-lag som har fått prentet inn stilen i mange år. De har en veldig tydelig spillestil der alle kjenner oppgavene sine veldig godt, påpeker Børven.

- Er de like gode som før?

- Kanskje ikke like gode, men de er et veldig godt hjemmelag fortsatt. Det er slett ikke umulig å vinne der, Brann vant jo der i fjor. Men dette er en av årets vanskeligste bortekampene, mener han.

- Men vi treffer dem muligens på et gunstig tidspunkt. De slet litt sist, har skade på Steffen Hagen og et par folk som er litt rustne, tror Børven.

- Hvordan blir det å komme til Skien som Brann-spiller?

- Jeg spilte der én gang som Vålerenga-spiller etter at jeg forlot Odd. Men jeg var i klubben i fem år og har mange gode venner der, så litt spesielt er det, innrømmer Brann-spissen.

Børven vet ennå ikke om han får starte mot Odd. Han vil gjerne, men aksepterer at det også kan bli en innbytterrolle.

- Det er en lang sesong og hele troppen blir viktig. Husk at vi skal spille både cup, europacup og serie fremover, minner Brann-spissen om.

Odd - Brann har avspark 20.00 på Skagerak Arena søndag. 

 

 

 

 

 

 

 

Sendt fra min iPhone

Annonse fra Eliteserien: