Skaanes: - Vi har litt å revansjere

Kasper Skaanes vil ta skalpen på Mjøndalen i sin kamp nummer hundre for Brann.

Annonse:

Kasper Skaanes spiller sin kamp nummer hundre for Brann om han spiller i kampen mot Mjøndalen i morgen. Etter den siste tids lagoppstillinger å dømme, så ligger han godt an. Han gleder seg til jubileumskampen og er svært motivert:

-  Ja det er stort. Det er gøy om vi kan vinne den og at jeg kan bidra til det, sier han til Brann.no dagen før kamp.

En av grunnene til Kasper Skaanes er ekstra motivert til nettopp denne kampen er ikke bare at han når hundre kamper. Her åpner vi et sår som gror sakte, ikke bare for ham, men for hele Bergen:

-  Det er på tide å ta revansje. Vi har en del dårlige minner med Mjøndalen som toppet seg i 2014. Det er ingen tvil om at det var det verste øyeblikket i karrieren min. Vi har lyst å slå dem etter det.

Vi skal ikke legge skjul på at det hadde vært ekstra deilig å slå dem ut av cupen.

— Kasper Skaanes
Nå har laget fått sjansen. Den har de tenkt å bruke, men tar ingenting for gitt, selv om Mjøndalen nå ligger på 10. plass i divisjonen under:

-   Vi skal ikke legge skjul på at det hadde vært ekstra deilig å slå dem ut av cupen. Men det blir en tøff kamp og de er et godt hjemmelag som helt sikkert har lyst å slå oss ut.

Det skal også nevnes at Mjøndalen slo ut Strømsgodset i forrige runde.

-  Vi skal ta en liten analyse på dem i dag og gjøre alt vi kan for å vinne i morgen, sier Skaanes.

Etter Europa-exiten er Brann-laget enda mer giret på å gå helt til topps i årets NM:

-  Det er ingen tvil om at det er målsettingen vår. Jeg har aldri vært med å nå så langt. Bare på juniornivå. Det hadde vært artig med på noe sånt. Det virker grisekult, sier han

Opptur og nedtur samtidig

Brann har ikke fått det helt til i juli, men Skaanes har fått spille i økende grad. Han skulle selvsagt ønske at laget fikk bedre resultater:

-  Alle lag går gjennom en tung periode. Du har lyst å spille kamper hvor alt går veien, du spiller bra og vinner kamper. Nå er dette en del av gamet og det må jeg tåle. Det er uansett gøy å spille kamper, sier han.

Oppskriften er likevel klar. Hard jobbing:

-  Vi får bare prøve å jobbe oss ut av det. Vi jobber hardt på trening for å få resultatene på vår side igjen. Det blir ekstra deilig når vi klarer det igjen,

I Daniel Braaten og Deyver Vegas skadefravær er Kasper Skaanes satt til å spille høyreving. Noe han i økende grad har lykkes med.

- Sånn som det har vært nå så har kant passet meg bra. Jeg liker meg bedre sentralt, men slik vi har spilt nå har jeg fått litt mer frihet og det er jeg fornøyd med.

Han la også opp til det ene målet mot Aalesund nå sist:

- Når du spiller der fremme så vil du jo levere målpoeng, og det var bra jeg fikk en målgivende, avslutter han.

Mjøndalen - Brann har avspark onsdag klokken 19.45 og kan vises på NRK2.

På søndag er det hjemmekamp mot Odd klokken 18.00.

Kjøp billetter

Kasper Skaanes

  • Seriekamper: 83

  • Cupkamper: 12

  • Europakamper: 2

  • Andre: 2

  • Totalt: 99

Annonse fra Obos-ligaen: