Skaanes glad for muligheten

Kasper Skaanes gikk rett fra tribunen til kamp fra start i Eliteserien.

Annonse:

Løpsmaskinen fra Nymark var ikke i troppen i de to foregående seriekampene, mot Sogndal og Aalesund. Men da treneren trengte en erstatter på midtbanen for suspenderte Sivert Heltne Nilsen valgte han Skaanes.

Den tilliten satte 22-åringen pris på, og hans første kamp fra start i Eliteserien i år var virkelig en kamp der han fikk løpt mye:

-  Vi gjør en veldig god 1. omgang. Så blir vi slitne utover i 2. omgang og klarer ikke å holde på ballen slik som vi ønsker. Odd får to-tre farlige sjanser på slutten, men ellers skaper de ikke så mye på oss, oppsummerer Skaanes.

Han er enig i at Brann bør si seg rimelig fornøyd med det ene poenget som laget fikk med seg hjem fra Skien 1. pinsedag.

- Vi vant her i fjor, men vi har også opplevd noen stygge resultater her. Denne gangen var resultatet greit, for Odd er et bra lag, spesielt hjemme, mener midtbanespilleren.

- Din egen innsats?

- Det gikk greit. Vi klarte uavgjort borte mot Odd, og det er det viktigste, svarer han.

- Nå er vi fortatt med oppe i toppen av tabellen, og det er gledelig, avslutter Kasper Skaanes, som ikke hadde vært på banen i Eliteserien siden Molde-kampen 13. mai.

Neste Brann-kamp er hjemme mot Stabæk mandag 19. juni klokken 19.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: