Sivert: - Misfornøyd med ett poeng

Sivert Heltne Nilsen mener Brann kunne fått bedre betalt mot Vålerenga.

Det ble bare ett poeng til Brann etter 0-0 mot Vålerenga. Brann hadde seks sjanser mot bortelagets tre, og Heltne Nilsen mener minst én av sjansene burde resultert i scoring.

- Det stemmer ikke helt fremover, men spesielt på høyresiden mener jeg vi kommer til en del farligheter. Vi er veldig nære, det er utur at vi ikke får ballen i mål. Spesielt stolpeskuddet kunne gått vår vei, sier Sivert etter kampen.

- Jeg synes vi burde klart å score minst ett mål, fortsetter han.

Fortsatt ubeseiret

Uavgjort mot Vålerenga betyr at Brann ennå ikke har tapt en seriekamp hittil i sesongen. Men skal vi tro Sivert Heltne Nilsen er ikke akkurat det viktig. Det som er viktig, er tre poeng.

- Vi er ikke fornøyd med bare ett poeng. På hjemmebane skal det bli seier, men det gikk ikke vår vei. Samtidig som Vålerenga er blant de beste lagene vi har møtt denne sesongen. Ett poeng her er ikke fullstendig krise, sier han etter å ha fått tenkt seg litt om.

Selv om Vålerenga kanskje fortjente det ene poenget, er Sivert klar på at Brann var det beste laget på banen.

- Det er vi som skaper flest sjanser og vi har god kontroll defensivt. Vi er hakket bedre. Skulle noen vunnet, så skulle det vært oss, sier han etter oppgjøret mot gamleklubben.

Nå blir det en liten pause igjen før neste kamp borte mot Odd 25. juni.

Annonse fra Eliteserien: