Sist uke på Akademiet

Her er vår oppsummering av aktiviteten på Brann-Akademiet den siste uken.

Sammen med Brann-Akademiet ønsker vi å gi våre mest interesserte lesere informasjon om den aktiviteten som er i løpet av en uke.

G16-laget spilte treningskamp mot Team Nordhordland:

G16-laget vant 2-1 over Team Nordhordland, som er et lag bestående av de beste spillerne i Nordhordland. Våre gutter kom best i gang og tok ledelsen etter tolv minutter. Mikael Baisotti scoret målet etter praktfullt forarbeid av Mikail Maden.

2. omgang ble mye jevnere og Team Nordhordland utlignet tidlig. Håvard Presthus scoret det avgjørende målet på bakerste stolpe etter forarbeid av Baisotti. Dermed vant vi til slutt fortjent 2-1.

Brann 2 var på helgetur til Sogndal:

Brann 2 tapte 3-5 mot et bra Sogndal 2-lag i Sognahallen fredag. Våre gutter tok ledelsen 1-0, men vertene snudde kampen ved å score tre ganger før pause. Det var en jevn kamp med høy uttellingsprosent for lagene. Våre målscorere var Håvar Kleppe, Aune Heggebø og Sander Christiansen.

Samme sted lørdag formiddag spilte Brann 2 mot Førde. Vi vant kampen 4-1 etter å ha ledet 2-1 til pause. Våre målscorere Ian Bull (2), Halldor Stenevik (straffe) og Sander Marthinussen. Det var en nyttig kamphelg i Sogndal der alle spilte minimum 90 minutter og startet minst én kamp.

G14-laget i nasjonal serie:

Etter å ha spilt tre gode kamper mot henholdsvis Sogndal (12-0), Team Sunnhordland (4-0) og Gneist G15 (11-0) var det endelig tid for årets første konkurransekamp. Denne gikk borte i den nasjonale G14-serien mot Rogaland Sør som besto av spillere fra blant andre Viking, Sandnes Ulf, Bogafjell og Bryne.

Vi vant 3-2 mot et godt lag etter to scoringer av Eskil Tolaas Espe og ett av Marius Bendiksen Trengereid.

Vi var det styrende og ledet 2-0 til pause, blant annet har vi også to stolpeskudd i den omgangen. Vi har også to annullerte mål i kampen. Rogaland Sør gjorde sine mål på et frispark og scoret også på en retur på en strafferedning. Begge målene deres kom i 2. omgang. Det var bare detaljer som gjorde at kampen ikke endte med et mer komfortabelt resultat til slutt.

Vi så igjen det vi har øvd på i trening siden vi startet opp med denne nye gruppen 8. januar. Vi har jobbet mye med det defensive og har ennå ikke sluppet inn et spillemål på 320 minutter. Det offensive begynner også å se bedre ut, og det er dette vi jobber mest med i treningshverdagen nå.