Sikret årets første seier

Scoringer av Daouda Bamba og Christian Eggen Rismark sørget for årets første Brann-seier.

Brann la om til 3-5-2-formasjon til møtet med Kristiansund. Det åpnet for at både Veton Berisha og Daouda Bamba kunne spille. Det ga umiddelbart resultater.

Det var nemlig Daouda Bamba som ordnet 1-0 etter bare tre minutters spill, og den målgivende pasningen kom fra Veton Berisha.

Målet kom da Brann gikk i angrep på venstrekanten, der Berisha etter hvert fikk ballen rett utenfor 16-meteren. Han slo den videre inn i feltet, der Bamba kom stormende og fikk avsluttet. Ballen snek seg inn i i nettet via stolpen.

Dermed hadde Brann fått en pangstart på kampen!

Eggen med avgjørende mål

Fortsettelsen ble ikke like imponerende. KBK spilte seg inn i oppgjørert og skapte noen farligheter. Det gjorde Brann også, men verken Petter Strand, Gilli Rolantsson, Kristoffer Løkberg eller flere andre som kom til avslutninger var presise nok.

Etter pause forsøkte Brann å tette litt mer igjen bakover for å unngå å rote bort ledelsen. Da Christian Eggen Rismark satte inn 2-0 etter målgivende fra Petter Strand roet nervene seg litt.

Eggen misbrukte en kjempesjanse for få minutter før scoringen, men så revansjerte stopperen seg ved å sette sin neste sjanse.

Kristiansund reduserte til 2-1 og sørget for ny sepnning. Heldigvis holdt Brann unna mot slutten og sikret seg årets første seier.

Brann - Kristiansund 2-1 (1-0)

Eliteserien, 3. serierunde. Stadion. 9133 tilskuere. Dommer: Svein Oddvar Moen, Haugar SK. Gult kort: Haris Cirak, KBK.

1-0: Daouda Bamba (3.)
2-0: Christian Eggen Rismark (61.)
2-1: Sondre Sørli (76.).

Brann (3-5-2): Eirik Holmen Johansen - Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Christian Eggen Rismark (Azar Karadas fra 88.) - Gilli Rolantsson, Kristoffer Løkberg (Kristoffer Barmen fra 82.), Ruben Yttergård Jenssen, Petter Strand, Thomas Grøgaard - Veton Berisha, Daouda Bamba (Ruben Kristiansen fra 90.).

Kristiansund (4-3-3): Sean McDermott - Bent Sørmo, Christophe Psyche (Kristoffer Hoven fra 51.), Dan Peter Ulvestad, Erlend Sivertsen - Amidou Diop (Haris Cirak fra 85.), Andreas Hopmark, Liridon Kalludra (Jesper Isaksen fra 69.) - Sondre Sørli, Aliou Coly, Bendik Bye.

Nå venter bortekamp mot Viking førstkommende lørdag, før Vålerenga er motstander på Stadion mandag 2. påskedag klokken 20.00.