Setter opp familiebuss til Haugesund

La oss fylle bortefeltet i Haugesund med Brann-supportere!

Annonse:

Lørdag 15. juni er det endelig klart for vestlandsderby mot Haugesund. Oppgjøret er første kamp etter spillepausen. Kampen har avspark klokken 18.00.

Mandag var det solgt 800 billetter på bortefeltet som har en kapasitet på 1500. Med mange røde Brann-fans som holder koken på bortefeltet, vet vi at det vil gi et ekstra energistøt til spillerne.

Bataljonen med egen familiebuss

Bataljonen fortsetter suksessen og setter opp, ikke to, men tre busser til Haugesund. To vanlige busser og en familiebuss. Leder i Bataljonen, Roger Lillebøe-Hansen, forteller om viktigheten av at Bataljonen legger til rette for at barn og unge også skal få muligheten til å oppleve Brann på bortekamp: 

- Turen til Haugesund er en ypperlig anledning for oss til å invitere de unge med på tur sammen med familien deres. Da kan de også få kjenne på spenningen, på tur-gleden og være med på den vanvittige stemningen vi vet vi kan klare å få til i denne kampen.

Reiseinformasjon:

  • Avreise vanlig buss fra Bergen klokken 10.00 lørdag fra Blomsterpavljongen ved bystasjonen.
  • Avreise familiebuss fra Bergen klokken 13.00 lørdag fra Blomsterpavljongen ved bystasjonen.
  • Retur fra Haugesund etter kampslutt.


Billettene til bussturen kan kjøpes i Bataljonen sin nettbutikk

Hele DeepOcean-tribunen blir bortefelt i dette oppgjøret. Supportere som bor i nærheten eller som reiser på egenhånd blir også oppfordret til å kjøpe billetter på forhånd. Resterende billetter på bortefeltet blir frigjort torsdag 6. juni. Billetter kan kjøpes her.

 

Annonse fra Eliteserien: