Sery Larsen har kommet hem

Japhet Sery Larsen (22) gjennomførte den medisinske testen og skrev under på en avtale med Brann som gjelder ut 2026, onsdag.

Annonse:

– Det føles som å komme hjem, og det var ingen tvil om at jeg ville tilbake hit da jeg hørte at Brann var interessert. Det er deilig å være på plass og det kjennes bra, sier Sery Larsen til brann.no. 

22-åringen kom onsdag formiddag til Bergen for å gjennomføre den medisinske og fysiske testen, samt signere på avtalen med Brann som gjelder ut 2026.

357 dager

Midtstopperen kom til Brann fra FC Midtjylland sommeren 2021, og spilte ni kamper for Brann den høsten. Likevel spilte han seg inn i supporterne sine hjerter, og det korte oppholdet gjorde også inntrykk på dansken. 

– Jeg ser frem til å spille foran supporterne og byen igjen. Jeg husker veldig godt hvordan det var å spille for dem, og jeg har aldri opplevd lignende. Jeg gleder meg til å komme i gang med kampene, sier han. 

22-åringen ble solgt til Bodø/Glimt i starten av februar i 2022, og var på banen i over 20 kamper for Glimt forrige sesong. 357 dager etter overgangen til de gule fra nord, er han nå tilbake i rødt på Stadion. 

– Jeg er en bedre spiller nå enn da jeg dro fra Brann. Jeg har vokst mye, spilt kamper i Europa og hatt en god treningshverdag, sier han. 

Og legger til: 

– Både jeg og klubben har store ambisjoner, og sammen med en fin spillergruppe og supporterne skal vi skape gode opplevelser sammen. 

Rett til Spania

Sery Larsen var på treningsleir med Bodø/Glimt i Spania, og kom direkte fra den til Bergen. For Brann får han med seg torsdagens trening, som er lagets siste før man reiser tre uker til Marbella på treningsleir. Der skal Brann også møte Hammarby, Aalesund og Sarpsborg 08 i de første treningskampene for året. 

– Vi er ekstremt fornøyd med å få Japh tilbake. Det er en spiller vi kjenner godt og han etterlot et sterkt inntrykk fra da han var her sist. Nå er han enda mer moden og bedre som spiller enn det han var da han reiste herfra i fjor, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen. 

JAPH X JIMMI.jpg
Japhet Sery Larsen sammen med sportslig leder Jimmi Nagel Jacobsen

 

Annonse fra Eliteserien: