Seriestart i Altibox eSerien

Tirsdag 10. november er det duket for en ny sesong av Altibox eSerien, og det er flere endringer fra forrige sesong.

Annonse:

Brann har tidligere i år resignert de tre eFotball-spillerne Erland Lie Bjørneberg, Espen Haugland og Åsmund Røed. Nå er spillerne klare til en ny sesong av Altibox eSerien, og denne sesongen blir ikke lik som de tidligere. 
 

Espen Haugland aasmund roed Erland lie bjorneberg 2020
Fra venstre: Åsmund Røed, Erland Lie Bjørneberg og Espen Haugland.

Forandringer i oppsettet

– Den store forandringen i år er at eSerien vil spilles som en vanlig serie, lik f.eks. Eliteserien i fotball. 18 påmeldte lag, hvor alle lag møtes to ganger. De seks øverste på tabellen går direkte til sluttspillet, mens plass 7 til 15 vil spille en kvalifisering. Noe som også gjør at årets FIFA-sesong strekker seg fra november til mars, sier prosjektleder i Norsk Toppfotball, Martin Ygre.

Tirsdag spiller Brann fire kamper:

Kl 17.00: Kongsvinger - Brann 
Kl 18.00: Sandnes Ulf - Brann
Kl 19.00: Viking - Brann 
Kl 20.00: Bodø/Glimt - Brann 

Slik ser du Brann sine kamper

Altibox eSerien vil spilles utvalgte tirsdager fra og med 10. november. Brann sine kamper følger du på Brann sin Twitch-kanal. Utvalgte kamper vil sendes direkte på kanalen «eFotball Norge» på Youtube og Twitch. På Dplay vil det strømmes et målshow, hvor man kan følge høydepunktene fra alle serierundens kamper – et slags «eFotball direkte».

– Med fulle serierunder på tirsdager vil det bli nok høydepunkter å ta av. Årets nyvinning er at vi i stedet for å følge enkeltkamper, vil vise alle høydepunkter fortløpende. I studio vil Sondre Skansen og nykommer Martin Thuve følge alle kamper, med både skråblikk, humor og en dose seriøsitet. Målshowet vil sendes på Dplay, og på ligaens kanaler eFotball Norge på Twitch og Youtube. Selvfølgelig vil serien være gratis for alle, sier senior kommunikasjonsrådgiver i Discovery Norway, Martin Hinsch.

Følg Brann eFotball på Instagram og Twitter

Annonse fra Eliteserien: