Serieavslutning utsatt til 22. desember

Serieavslutningen er flyttet fra 19. desember til 22. desember, mens kvalifiseringskampen kan tidligst spilles i romjulen.

Annonse:

Norges Fotballforbund (NFF) har, i samarbeid med Norsk Toppfotball (NTF) og Discovery Networks, justert spilleplanen frem mot serieavslutningen. Justeringen skyldes at Odd er satt i ti dagers karantene.

Odds kamper mot henholdsvis Sandefjord og Strømsgodset spilles 13. og 19. desember. Kampen Kristiansund - Odd spilles onsdag 9. desember. Som en konsekvens av disse justeringene flyttes også Stabæk - Kristiansund til søndag 13. desember.

Brann møter Odd i siste serierunde. I den runden skal alle kampene gå samtidig, og derfor blir den utsatt til 22. desember.

- Når det gjelder kvalifiseringskampene om spill i neste års eliteserie, så vil vi komme tilbake til endelig spilleplan. En konsekvens av utsettelsen i Eliteserien er at siste kvalifiseringskamp kan tidligst spilles i romjulen. Vi krysser fingrene for at dette er siste justering. Ny smitte inn i lag som allerede har utsatte kamper, vil gjøre avslutning før jul vanskelig, sier leder av konkurranseavdelingen i NFF, Nils Fisketjønn.

Annonse fra Eliteserien: