Serieåpner hjemme mot Lysekloster

Dette sier trener Roger Naustan før årets første seriekamp for Brann 2 søndag.

Annonse:

Brann 2 møter Lysekloster på Nymark kunstgress klokken 14.00 søndag. Munkene er tippet blant opprykksfavorittene sammen med blant andre FK Fyllingsdalen som har sikret seg Erik Huseklepp før denne sesongen. Lysekloster har en rekke utenlandske spillere og en ambisiøs satsing.

Branns nye trener er trønderen Roger Naustan. Han har ikke rukket å opparbeide seg inngående kjennskape til lagene i Branns avdeling, men vet at de møter et antatt topplag i serieåpingen.

Fokus på spillerutvikling

Brann 2 har ingen uttalt målsetting om å kjempe om opprykk, men holder på utviklingsfokuset, å få frem gode enkeltspillere. Naustan håper likevel det blir bidrag fra mer rutinerte spillere fra A-stallen i kampene.

- Jeg håper vi kan stille med en god miks av seniorer og juniorer. Det er i hvert fall intensjon. Vi har en spennende tropp med unge gutter som «banker på døren», forteller nyetreneren.

Brann 2 har lånt ut flere unge spillere for kommende sesong, blant andre Marius Bildøy (Åsane), Nicholas Marthinussen (Sotra) og Markus O. Pettersen (Nest-Sotra) som spilte mange kamper i 3. divisjon i fjor. 

Kampene i vinter har vist at det kommer nye opp som tar tak:

- Vi er fornøyd med oppkjøringen. Vi har spilt jevnt mot de antatt beste i 3. divisjon i treningskampene. Målet er å ta ut potensialet i spillerne våre. Så skal vi være et angripende lag, lover Naustan.

Brann - Lysekloster, Nymark kunstgress 14.00 søndag. Du kan se oppgjøret live på ba.no.

Annonse fra Eliteserien: