Ser frem til søndagens kvartfinale i NM

Bård Finne scoret to mål da Brann tok seg videre til kvartfinalen i NM. Nå ser han frem til å møte Sandefjord i søndagens kvartfinale.

Annonse:
  • Foto: Marius Simensen/Bildebyrån.

– Vi merket at det var noe annet enn å spille treningskamper, da vi møtte Haugesund forrige helg. Vi fikk videreført det vi har bygget på i vinter, og vi skal gjøre alt vi kan for å komme langt i cupen, sier Finne før søndagens kvartfinale. 

I NM for 2022 ble det spilt tre kamper i 2022, mens kampene fra 4. runde og finalen spilles nå i 2023. Brann vant 3–1 mot Haugesund forrige helg, og søndag klokken 20.00 er Sandefjord motstander i kvartfinalen på Åsane Arena. 

Gjennom treningskampene i vinter, og cupkampen mot Haugesund, er Brann fremdeles ubeseiret. 

Søndagens kvartfinale i NM er Branns første kvartfinale i Bergen på over 10 år på herresiden. 

– Når man har kommet til kvartfinalen er noe større i siktet rett der fremme. Vi er topp motivert for å ta oss så langt som mulig i NM, sier Finne. 

Både han og laget har vist god form i vinter, og søndagens kamp er den siste obligatoriske kampen før seriestart mot Haugesund på Stadion mandag 10. april. 

– I likhet med laget er formen bra. Det er fremdeles detaljer vi skal jobbe med og bli enda bedre på til seriestart. Men først må vi prestere bra på søndag, avslutter Finne. 

I tillegg til kvartfinalen mot Sandefjord, møter Brann FC København borte og Sogndal på Åsane Arena til de siste treningskampene før seriestart. 

Annonse fra Eliteserien: