Ser frem til full gjenåpning på tribunene: – Det vil bli en helsikes krig

Sivert Heltne Nilsen (29) er klar for morgendagens viktige kamp mot Kristiansund, og ser frem til å få publikum skikkelig tilbake.

Annonse:

Billetter til kampen kjøpes her. Man trenger verken koronatesting eller koronapass for å komme inn på Stadion. Se under videoen for praktisk info før kampen. 

– Vi har ventet på dette lenge, og det er utrolig deilig. Det blir en intens høst, og jeg tror publikum vil få god underholdning, sier Heltne Nilsen. 

Og legger til: 

– Det vil bli en en helsikes krig på Stadion i morgen. Vi møter et Kristiansund som kommer til å ofre livet, fordi de kjemper om gull. Vi må ofre livet, for vi kjemper for å overleve. Det er to lag som er ekstremt motiverte, og begge lagene vil strekke seg langt for å ta poengene og forhåpentligvis tar vi dem.

Kjøp billetter til kampen her
 


Klikk i videovinduet over for å se intervjuet med Sivert.

Nye retningslinjer for publikum på Stadion:

  • Man trenger ikke koronatest, eller vise koronasertifikat for å komme inn. 
  • Kravet om et sete mellom tilskuerne er borte. 
  • Ståplassene på Store Stå vil endelig bli tatt i bruk igjen. Alle med billett på Frydenbø nedre felt B og felt C vil få en egen e-post med informasjon om dette. 
  • Kort oppsummert: Alt blir som før pandemien. 
  • Siden det er solgt og hentet ut billetter med ett sete mellom, vil ikke plassene mellom disse bli lagt ut for salg. Alle andre seter på Stadion vil være tilgjengelig. 

Ofte stilte spørsmål:


Jeg har partoutkort. Kan jeg bruke mitt faste sete? 

Til den førstkommende kampen mot Kristiansund bruker du den billetten du har hentet ut. Har du for eksempel hentet ut fire billetter med ett sete mellom, kan alle fire sitte sammen uten å ha setet mellom. Vi kommer ikke til å selge plassene imellom dere. 

Hvorfor kan jeg ikke bare bruke mitt faste sete? 

Da billettene til kampen ble lagt ut for salg/partoutkortinnehavere kunne hente ut sine plasser, var det krav om ett sete mellom. Det er mange som har hentet ut/kjøpt billetter allerede, og det å flytte rundt på alle er en for stor jobb før søndag. 

Det står på sidene deres at jeg må teste meg for korona eller ha grønt koronasertifikat. Må jeg det? 

Nei. Den informasjonen på brann.no er utdatert og gjelder ikke lengre. Alle med kampbillett kan møte opp som normalt på søndag, og trenger verken grønt koronasertifikat eller å avgi hurtigtest. 

Når kan jeg bruke mitt faste sete/plass? 

Til neste hjemmekamp mot Stabæk, søndag 17. oktober klokken 17.00, kan alle bruke sine faste plasser. 

Annonse fra Eliteserien: