Senket seriemesteren på Stadion

Brann fikk en drømmestart og scoret hele fire ganger mot seriemester Bodø/Glimt. Før siste serierunde ligger Brann på sølvplass i Eliteserien.

NB: Vises ikke videoen over, se den direkte på YouTube her.

Brann gikk rett i strupen på seriemesteren fra start, og skapte flere sjanser.

Allerede etter syv minutter kom scoringen. Brann kombinerte seg perfekt gjennom forsvaret til Glimt, Bård Finne vendte vekk forsvaret og trillet ballen i hjørnet.

Brann fortsatte å kjøre kampen, og Niklas Castro headet ballen i mål etter 28 minutter. Men det ble annullert for offside. Men i det neste minuttet var Bård Finne frempå igjen, og doblet Branns ledelse.

Niklas Castro skulle få en tellende scoring, da Brann scoret sitt tredje mål i første omgang. Fem minutter før pause fikk han stå alene foran Glimt sitt mål, og trillet ballen enkelt inn.

Knappe to minutter etter hvilen scoret Brann sitt fjerde for kvelden. Ballen ble vunnet høyt i banen og Finne fant Castro foran mål. Dermed ledet Brann med fire, like etter pause. Bodø/Glimt reduserte da det var spilt 52 minutter, med innbytter Tobias Gulliksen. Oscar Kapskarmo reduserte enda en gang for Glimt ti minutter før slutt, men det ble ikke flere mål.

Brann har sølvplassen i Eliteserien før siste serierunde.

Serien avsluttes neste søndag, da møter Brann Strømsgodset på bortebane og avspark er klokken 17.00. Fast plass i 2024 får du med partoutkort, og det nærmer seg fristen for å sikre seg den beste prisen.

4–2: Oscar Kapskarmo (82.)

Eliteserien runde 29. Brann Stadion. Tilskuere: 16.832.  Dommer: Svein Oddvar Moen, Haugar SK. Gult kort: Svenn Crone, Brann Oscar Kapskarmo, Bodø/Glimt.

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland – Svenn Crone, Fredrik Pallesen Knudsen, Japhet Sery Larsen, Joachim Soltvedt –  Frederik Børsting (Sander Kartum fra 46.), Sivert Heltne Nilsen, Felix Horn Myhre – Ulrik Mathisen (Niklas Jensen Wassberg fra 76.), Bård Finne (Aune Heggebø fra 90.), Niklas Castro (Magnus Warming fra 90.).