Seks baklengs i serieåpningen

Brann 2 tapte 3-6 mot Viking 2 og fikk en tung start på sesongen.

Branns andrelag, uten Emil Kalsaas og Marius Bildøy, fikk en traurig sesongåpning lørdag ettermiddag. Allerede etter to minutter lå første baklengs i nettet bak Markus Olsen Pettersen.

Før halvtimen var spilt sto det 0-3 på resultattavlen. Brann-guttene hang ikke med, og ble i stor grad utspilt av et meget godt Viking-lag.

- Vi var veldig svake i 1. omgang. Mye svakere enn det vi egentlig er. Det så farlig ut hver gang Viking hadde ballen, sier Brann 2-trener Morten Kalvenes.

Løftet seg etter pause

Brann var kanskje utspilt, men ikke utslått. Pausepraten gjorde godt, og før timen var passert, sto det 3-4, og det var full kamp igjen.

- Det positive med denne kampen var hvordan vi responderte etter pausen. Vi hadde en god prat i garderoben, og kjørte kampen i de første 15 minuttene etter hvilen. Da hadde vi scoret tre ganger og lå bare under med ett mål.

Den gode perioden skulle ikke vare kampen ut. I stedet scoret Viking to mål til, og sluttresultatet ble dermed småstygge 3-6.

Sogndal 2 neste motstander

- Vi mistet mye av kraften og viljen etter 75 minutter. Derfor ble det så stygt til slutt. Viking var et veldig godt lag, men den prestasjonen som vi sto for, spesielt før pause, var ikke representativt for det laget står for. Det er synd vi sesongdebuterte på denne måten.

Brann 2-treneren ser fremover mot neste kamp mot Sogndal 2.

- Nå skal vi samle oss på mandag, så er det full fart frem mot neste kamp. I dag var Viking totalt sett mye bedre enn oss. Vi er nødt til å heve oss betydelig frem mot mandagen neste uke, avslutter Kalvenes. 

FAKTA

Brann 2 - Viking 2 3-6 (0-3)

Nymark Kunstgress 03. Dommer: Andre Knudsen Arnholt, Erdal. Gult kort: Håkon Gjerstad, Andreas Mjøs, Brann 2.

0-1: Daniel Pollen (2.)
0-2: Stian Rokås Michalsen (19.)
0-3: Thomas Jakobsen (str. 29.)
1-3: Jonas Fredriksen (49.)
1-4: Stian Rokås Michalsen (51.)
2-4: Eirik Moldenes (56.)
3-4: Nicholas Marthinussen (str. 58.)
3-5: Liban Ali Abdi (81.)
3-6: Jens Berland Husebø (89.)

Brann 2 (4-3-3): Markus Olsen Pettersen -  Håkon Gjerstad, Nicholas Marthinussen, Norman Misje Roman (Erik Krohnstad fra 30.), Håvard Foldnes - Jonas Fredriksen, Andreas Mjøs, Sander Christiansen -  Eirik Moldenes, Aune Heggebø, Ian Bull.

Annonse fra Eliteserien: