Seieren røk på overtid

Brann ledet 2–0 mot Bodø/Glimt til pause, men på overtid utlignet Glimt og det endte 2–2.

Se høydepunktene i videovinduet over eller direkte på vår YouTube-kanal.

Åpningskvarteret på Aspmyra var jevn i banespillet, der Brann hadde ballen mest, men uten å skape de største sjansene.

Men like før kvarteret ble nådd tok Brann ledelsen. En corner havnet i beina på Niklas Jensen Wassberg som satte ballen nede i hjørnet med høyrefoten.

Scoringen til Jensen Wassberg så ut til å skille lagene midtveis, men like før pause kombinerte Brann seg fint gjennom. Felix Horn Myhre fant Bård Finne som satte ballen i lengste til 2–0, som var pauseresultatet.

Etter hvilen var det et mye bedre Bodø/Glimt-lag som kom på banen, og de fikk satt press på Brann. Frem til det var drøye ti minutter igjen sto forsvaret godt i mot. Men etter 79 minutter reduserte Amahl Pellegrino.

På overtid dukket samme mann opp igjen og satte inn utligningen. Det endte med poengdeling.

Branns neste kamp er allerede på onsdag klokken 18.00 borte mot Rosenborg på Lerkendal. Neste hjemmekamp er mandag 8. mai mot Sandefjord, og billetter kan man kjøpe allerede i dag her.

Bodø/Glimt–Brann 2–2 (0–2)

0–1: Niklas Jensen Wassberg (14.)
0–2: Bård Finne (44.)
1–2: Amahl Pellegrino (79.)
2–2: Pellegrino (90.)

Eliteserien, runde 4. Aspmyra Stadion. Tilskuertall: 7626. Dommer: Svein Oddvar Moen, Haugar. Gult kort: David Møller Wolfe, Sivert Heltne Nilsen, Ruben Kristiansen, Brann.

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland – Svenn Crone, Japhet Sery Larsen, Ruben Kristiansen, David Møller Wolfe (Fredrik Pallesen Knudsen fra 80.) – Mathias Rasmussen, Sivert Heltne Nilsen, Felix Horn Myhre – Frederik Børsting (Marius Trengereid fra 85.), Bård Finne (Aune Heggebø fra 65.), Niklas Jensen Wassberg (Ole Didrik Blomberg fra 65.).