Seier over Sogndal

Brann vant 3-2 i treningskampen mot Sogndal.

Brann åpnet 1. omgang mot Sogndal best, men den største sjansen kom først etter 24 minutter som Veton Berisha ikke utnyttet godt nok og skuddet ble blokkert av keeperen til Sogndal. Sogndal kontret med en gang og Sigurd Haugen sendte Sogndal i ledelsen. Bare minutter etterpå fikk Gilbert Koomson muligheten og han banket inn utligningen.

I pausen kom det ikke så overraskende fem bytter på Brann-benken, men det var Sogndal som startet best. Etter 53 minutter spilt vant Martin Ramsland en duell med Vito Wormgoor og headet inn 2-1 til Sogndal.

Ikke lenge etterpå scoret den nybakte pappaen Daouda Bamba på straffe, og igjen ble det uavgjort. Det avgjørende målet kom da Sogndals spiller, Alioune Badou, prøvde å klarere en avslutning fra Amer Ordagic, men istedenfor gikk den inn i eget mål.

Brann og Sogndal skal møtest igjen på Fosshaugane Campus onsdag 19. juni i tredje runde av cupen.

Brann - Sogndal 3-2 (1-1)

Treningskamp. Sentralidrettsanlegget. Dommer: Kai Erik Steen, Gneist IL. Gult kort: Kristoffer Løkberg, Brann. Stefan Antonijevic, Sogndal.

0-1: Sigurd Haugen (25.)
1-1: Gilbert Koomson (27.)
1-2: Martin Ramsland (53.)
2-2: Daouda Bamba (78.)
3-2: Selvmål, Alioune Badou (81.)

Brann (3-5-2): Håkon Opdal (Eirik Holmen Johansen fra 46.) - Christian Eggen Rismark, Bismar Acosta (Jesper Löfgren fra 46.), Vito Wormgoor - Gilbert Koomson (Andreas Mjøs fra 65.), Kristoffer Løkberg (Amer Ordagic fra 46.), Ruben Yttergård Jenssen (Kristoffer Barmen fra 46.), Petter Strand (Mikal Kvinge fra 65. / StianYtrøy fra 81.), Thomas Grøgaard - Henrik Johansen (Daouda Bamba fra 46.), Veton Berisha (Ludcinio Marengo fra 65.).

Neste hjemmekamp er mot Lillestrøm søndag 23. juni. klokken 20.00.