Seier mot Fana i cupen

Brann er videre til tredje runde i NM etter å ha slått Fana 3-0 på Varden Amfi

Det første kvarteret i kampen var en jevnspilt affære, og Fana yppet seg med fine kontringer og god angrepsfotball.

Etter 17 minutter fikk Brann hjørnespark. Robert Taylor slo inn fra hjørneflagget, Daniel Pedersen fikk styrt ballen i mål, og dermed sto det 1-0 til Brann.

Resten av førsteomgang var Brann det førende laget og skapte noen sjanser, men klarte ikke sette ballen i mål. Fana var heller ikke ufarlige, og var nære på ved et par anledninger. Flere mål kom det ikke før pause, og lagene gikk i garderoben på stillingen 1-0 til Brann.

Store deler av andre omgang ble en jevn affære uten de store sjansene. Fana var fortsatt farlige på kontringer, og hadde noen gode sjanser. Etter 69 minutter ble det plutselig fyr i teltet. Petter Martinsen, som allerede hadde gult kort, kom alt for sent inn i en duell med Daniel Pedersen. Branns kaptein ble liggende, og Martinsen ble sendt i dusjen med sitt andre gule kort.

10 minutter etter utvisningen kombinerte Robert Taylor og Mathias Rasmussen fint på venstresiden, og Rasmussen fikk løsnet skudd i boksen til Fana. Keeper Nissestad måtte gi retur, og Daniel Pedersen kunne enkelt trille inn 2-0 til Brann.

På overtid fikk Robert Taylor ballen på venstrekant, og dro seg inn i banen. Finnen passerte fire-fem Fana-spillere og dunket ballen i krysset. Taylor fastslo sluttresultatet til det som til slutt ble en komfortabel 3-0-seier til Brann.