Seier i første kamp som Brann

Byen e' Bergen og laget e' Brann. Det ble seier over Åsane i tidenes første kamp for SK Brann Kvinner.

Høydepunkter: BA.no/Direktesport.no.

Drøyt 200 Brann-supportere hadde tatt turen til Åsane Arena lørdag ettermiddag for å være vitne til den historiske kampen mellom Brann og Åsane. Nystemten runget utover Stadion, og røde bluss lyste opp tribunen i det spillerne gikk ut på banen med Brann-logoen på brystet.

I årets første lagoppstilling fant man også to debutanter. Nora Eide Lie og Therese Sessy Åsland kom begge til Brann og Bergen i vinter, og begge to viste seg godt frem for supporterne i deres første kamp. Branns tredje signering denne vinteren, Berglind Thorvaldsdottir, måtte stå over med skade.

Det ble dessverre ikke noe fyrverkeri av en fotballkamp som ble spilt på Åsane Arena. Som ventet styrte Brann det meste av spillet, men til tross for noen forsøk fra Rakel Engesvik og Marit Bratberg Lund stod det 0-0 etter 45 minutter. Brann løftet seg noe i andre omgang, og en drøy time ut i kampen kom målet. Nysigneringen Åsland fikk ballen utenfor sekstenmeteren og vendte vekk en spiller. Fra 20 meter satte hun ballen i mål via tverrliggeren og ble dermed tidenes første målscorer for Brann.

Det ble ikke flere mål, og Brann vant 1-0 i årets første treningskamp. Om kun én uke er det duket for ny treningskamp på Åsane Arena - da er det Arna-Bjørnar som er motstander. Kampen spilles lørdag 29. januar kl. 15.00 og kan streames på BA.no.

Partoutkortsalget til alle Branns kamper i Toppserien er nå i gang, og du kan sikre deg fast plass på alle kampene her.