Seier borte mot Stabæk

Anna Aahjem ble kampens eneste målscorer da Branns kvinnelag vant borte mot Stabæk!

Se høydepunktene i videovinduet over eller på vår YouTube-kanal her.

Justine Kielland sparket i gang dagens oppgjør mot gamleklubben Stabæk på Nadderud Stadion. Brann hadde god kontroll i første omgang, og fikk nok sjanser til å sette ballen i mål. Ingrid Stenevik var nærmest scoring da hun headet ballen i tverrliggeren etter hjørnespark av Kielland. Når også skuddet til Signe Gaupset havnet rett i klypene til Stabæks Sunniva Skoglund, gikk lagene til pause på stillingen 0–0.

Etter en litt roligere start på andre omgang, ble Anna Aahjem byttet inn i det 55. minutt. Hun trengte kun fem minutter på banen for å sende Brann i ledelsen. Cecilie Redisch Kvamme svingte et innlegg inn mot bakerste stolpe, der Aahjem enkelt satte ballen i nettmaskene.

Det ble kampens eneste scoring, og Brann vant 1–0 på Nadderud Stadion foran en fantastisk gjeng med bortesupportere!

Neste helg er det innflyttingsfest på Brann Stadion, søndag 5. mai kl. 14.30 mot Rosenborg. Kjøp billetter til den her!

Kampfakta:

Stabæk–Brann 0–1 (0–0)

Mål:
0–1: Anna Aahjem (60.)

Toppserien, runde 5. Nadderud Stadion. Tilskuere: 716. Dommer: Emilie Rodahl Torkelsen. Gult kort: Iris Omarsdottir, Justine Kielland, Ingrid Stenevik.

Brann (3–4–3): Aurora Mikalsen – Ingrid Stenevik (Natasha Anasi-Erlingsson fra 89.), Marthine Østenstad, Joanna Tynnilä – Cecilie Redisch Kvamme (Rakel Engesvik fra 61.), Justine Kielland, Karoline Haugland (Nora Eide Lie fra 61.), Tomine Svendheim (Marit Bratberg Lund fra 61.) – Amalie Eikeland, Johanna Renmark (Anna Aahjem fra 55.), Signe Gaupset.