Se Brann kjempe om gullet i Altibox eSerien på hjemmebane

Playoff og sluttspill i andre sesong av Altibox eSerien er flyttet til Bergen, og Det Akademiske Kvarter. Du kan se kampene fra salen, og det er gratis inngang.

Annonse:

I helgen er det mye som skjer på Kvarteret i Bergen sentrum. Fredag er det duket for playoff for de lagene som endte på 2. og 3. plass i gruppene sine. Brann vant gruppen sin og er allerede klar for kvartfinale på lørdag. Norges beste FIFA-spillere skal gjøre opp om 1. premien på 250.000 kroner, og sjansen til å kalle seg seriemester i FIFA 20. 

Alt kan selvsagt sees gratis på dplay.no, i tillegg til at det er gratis inngang på Kvarteret hele helgen! 

Gleder seg til å kjempe om tittelen på hjemmebane

Brann sin eFotball-spiller Espen Haugland, som er nominert til gruppespillets beste spiller, gleder seg til å spille på hjemmebane: 

– Det blir kjekt å spille på hjemmebane. Det kommer mange som ser på, både familie, venner og generelt sett folk som heier på Brann. Jeg håper hjemmebanefordelen kan hjelpe oss i jakten på tittelen!

Erland Lie Bjørneberg, som sammen med Anders Rasmussen tok andreplassen for Brann i første sesong av eSerien, er enig med sin nye lagkamerat for året: 

– Det å kjempe om tittelen på hjemmebane blir kjempegøy. Å føle på det at man spiller på hjemmebane er en fordel for Brann, og i tillegg vil nok de fleste som kommer å se på heie på oss. Så dette blir utrolig gøy, jeg gleder meg!

Dette skjer i helgen


Fredag 6. desember:

15:00

Play-off - kvartfinaler

18:00

Play-off - semifinaler


Lørdag 7. desember:

13:00

Kvartfinaler

15:20

Semifinale #1

16:20

Semifinale #2

17:15

Bronsefinale

18:10

Finale

 


Underveis vil det være:

  • Haugevis med giveaways
  • Play a pro: Spill mot Randulle og resten av proffene
  • Timevis med førsteklasses FIFA-spilling
  • Og massevis av annen moro!
Annonse fra Eliteserien: