Scoret sitt første Brann-mål – fikk «kritikk» for feiringen

Isak Tomar Hjorteseth noterte seg for sitt første Brann-mål noensinne i 3–1-seieren mot Fredrikstad. Men han måtte tåle syrlige stikk fra lagkameratene for målfeiringen sin.

Annonse:

– Det var utrolig gøy. Jeg scorer sjeldent, så det var veldig kjekt, sier Tomar Hjorteseth. 

Scoringen kom flere minutter på overtid i 3–1-seieren mot Fredrikstad. Frederik Børsting tok et kast høyt i banen, og fant Aune Heggebø. Heggebø vendte bort FFK-forsvareren, dro seg inn i feltet og fant Hjortseth. 18-åringen fikk avsluttet via en forsvarer og i mål: 

Som du ser i videoen får Hjorteseth litt hjelp av sine mer rutinerte lagkamerater da han skulle feire scoringen. De dytter han bort mot det fulle bortefeltet, så han skal feire sammen med supporterne. 

– Jeg syns feiringen min var bra, men jeg fikk beskjed fra de andre at det ikke var bra nok. De dyttet meg bort til supporterne, og det ble litt flaut. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre, smiler Tomar Hjorteseth. 

Og legger til: 

– Du må få med at det var veldig godt gjort av Aune i forkant av scoringen, sier han. 

Årets sesong er 18-åringens første i Branns A-stall. Det har gitt åtte innhopp og to cupkamper, samt at han har vært en viktig spiller for Brann 2 som sikret opprykket til 2. divisjon. 

– Det har vært en fin sesong, og jeg har fått flere sjanser på a-laget enn jeg trodde før sesongen. Jeg har fått spilt mange kamper, hatt det gøy, scoret mål, rykket opp. En perfekt sesong, sier han. 

Nå gjenstår én kamp av årets sesong, og den er hjemme mot KFUM. Over 9000 har allerede sikret seg billett til kampen. Gå ikke glipp av lørdagens opprykksfest, med blant annet pokalløft. Kjøp billett her.

BB220509VG108.jpg
Isak Tomar Hjorteseth fikk sin A-lagsdebut mot nettopp KFUM tidligere i år. Bilde: Vegard Grøtt / BILDBYRÅN.

 

Annonse fra Eliteserien: