Scoret i andre kamp på rad

Lysekloster yppet seg mot Brann på stadion og ledet to ganger, men på overtid sikret hjemmelaget seieren.

Med to uker mellom seriekampene møtte Brann Lysekloster til treningskamp på stadion. Og selv om gjenstene til hverdags spiller i tredjedivisjon yppet de seg mot Brann.

I en jevnspilt 1. omgang scoret Joachim Westrheim alene med keeper, like før lagene gikk inn til pause. I pausen gjorde Brann seks bytter.

Og det tok bare 15 minutter av den andre omgangen før Gilbert Komsoon avsluttet et praktangrep med et flott skudd i hjørnet. Det var hans andre scoring på to kamper, han scoret også i 3–0 seieren mot Ranheim i Eliteserien forrige helg. Så tok Lysekloster ledelse igjen etter et langskudd fra Simen Næss.

Men scoringer fra Kristoffer Barmen og Vito Wormgoor (på overtid) sikret 32 seier til Brann.

Neste seriekamp er førstkommende søndag, borte mot Mjøndalen klokken 18.00. Neste hjemmekamp er mot Tromsø, søndag 25. august, også det klokken 18.00.

Treningskamp, Brann-Lysekloster, 12. august 2019. Felles lagbilde.