Satt i smittekarantene – ute av dagens kamptropp

Kasper Skaanes (26) har en nærkontakt i samme husstand som har fått påvist Covid-19. Skaanes er satt i smittekarantene og er ikke med resten av Brann-laget til Stavanger. 

Annonse:
  • Toppbilde: NTB Scanpic. 

– Kasper fikk beskjed søndag morgen at en i samme husstand som han bor i, har fått påvist Covid-19. Han ble sendt hjem igjen i smittekarantene, og ble ikke med laget til Stavanger. Vi har vært i kontakt med NFF, og har fått beskjed om at kveldens kamp mot Viking spilles som planlagt. Kasper har ingen symptomer, men han må likevel i karantene. Han skal testes igjen i begynnelsen av neste uke, sier Brann-lege Magnus Myntevik. 

Ved ankomst i Stavanger ble alle Brann-spillerne som er i samme "garderobekohort" som Skaanes hurtigtestet på nytt, og alle var negative. I treningshverdagen er Branns A-lag delt i tre garderobegrupper, for å sikre best mulig avstand mellom spillerne når de ikke er på treningsfeltet. 

Branns eliteserieåpning er borte mot Viking, og kampen har avspark klokken 18.00. Kampen sendes på Discovery+ og Eurosport Pluss. 

Annonse fra Eliteserien: