Sandviken har alt satt ny publikumsrekord – fremdeles billetter igjen

Fredag ettermiddag er det solgt rundt 1400 billetter til Sandviken–Arna-Bjørnar lørdag kveld. Det er rekord for Sandviken.

Annonse:

– Det meste vi har hatt på en Toppserie-kamp tidligere er 1235 tilskuere, så at det alt er solgt over det er fantastisk. Vi gleder oss veldig til å spille fremfor inntil 2000 på Stadion på lørdag, sier markeds- og medieansvarlig Mette Hammersland i Sandviken. 

Sandviken leder Toppserien med syv poeng ned til Rosenborg (en kamp mindre spilt). Arna-Bjørnar på sin side ligger midt på tabellen. Lørdag møtes lagene til lokaloppgjør på Brann Stadion, og det er anledning til å spille inn inntil 2000 tilskuere. 

– Vi er i god dialog med Sandviken om at vi skal bli èn klubb fra 2022. At så mange har kjøpt billett til kampen nå på lørdag er strålende, og det viser at interessen for Toppserie-fotball i Bergen er stor, sier daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen.

Kampen har avspark klokken 18.00. Billetter finner man her.

Det blir ingen testing eller scanning av koronasertifikat før kampen. 

Det lønner seg alltid med partoutkort

Partoutkortinnehavere på Brann Stadion har fått tilsendt en egen lenke som sikrer billetter til kr 50,-.

Forhåndssalget har startet!

Enkeltbilletter: 50,- for barn og 100,- for voksne.

Breddetilbud: Tilbud til lag og foreninger med inntil 20 spillere og 4 ledere kr.990.- bestilles ved å sende oss en e-post til [email protected] innen torsdag 2. september.

  • Voksne 100,-
  • Barn 50,-
  • Partoutkort 50,-
Annonse fra Eliteserien: