Sande har signert for Brann

Bergenseren Mads Sande (25) har signert for Brann, på en avtale som gjelder fra 1. januar 2024.

Annonse:

– Det føles helt nydelig å ha signert for Brann, og det blir godt å komme hjem. Da jeg var liten var guttedrømmen å spille for Brann, og jeg har spilt for Brann i noen turneringer da jeg var 13-14 år gammel. Siden har jeg alltid hatt et kortsiktig fokus på å utvikle meg mest mulig der jeg har spilt, men da jeg skjønte at det var mulig å få til en overgang til Brann trigget det meg til å komme hjem, sier Sande til brann.no. 

Og legger til: 

– Jeg har kontrakt med Haugesund ut året, og nå er fokuset å levere for dem resten av sesongen, sier han. 

Sande er fra Bergen og har spilt for Fyllingsdalen, Fana og Nest-Sotra i lokalfotballen. Så gikk han til Haugesund før 2020-sesongen og har spilt for dem i Eliteserien siden. 

I dagens Brann-lag kjenner han Thore Pedersen og Fredrik Pallesen Knudsen gjennom at han spilte med dem i Haugesund. Han har også hatt Eirik Horneland som trener på det norske G18-landslaget. 

Sande har fremdeles kontrakt med Haugesund ut året, og avtalen med Brann gjelder fra nyttår og ut 2026.

– Mads er en spiller vi har fulgt tett over tid, og vi er veldig fornøyd med å ha fått signert han til Brann. Han har gjennom flere sesonger vist at han har et godt Eliteserie-nivå inne, og han vil passe godt inn i måten vi ønsker å spille på. At han er en lokal gutt er også positivt, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen. 

 

Mads Sande drakt IG.png

 

Annonse fra Eliteserien: