Rykket ned på straffer

Brann tapte 7–8 (11-12 totalt) etter straffekonk mot Jerv.

Kampen startet med at Brann hadde ballen mest og skapte noen halvsjanser. Da tåken lettet litt etter drøye 25 minutter fikk Brann sin største sjanse.

To skudd på rappen fra henholdsvis Mathias Rasmussen og Petter Strand ble blokkert.

Men det var Jerv som skulle ta ledelsen. På en av sine første visitter på Branns banehalvdel dukket Torje Wichne opp og headet inn et innlegg etter 29 min.

Brann fikk straffe etter 32 minutter etter en hands i Jerv-forsvaret. Men skuddet fra Bård Finne ble reddet.

Resten av omgangen fortsatte Brann å presse, men det ble ingen scoringer. Jerv ledet 1-0 til pause.

Etter hvilen skulle det bare ta tre minutter før Aune Heggebø satte inn utligningen og lagene var like langt.

Fem minutter senere fikk Brann sin andre straffe i kampen, men forsøket til Mathias Rasmussen ble reddet.

Tross et stort Brann-press sto det 1-1 ved fulltid.

Ekstra omgangene startet verst tenkelig. Runar Hove laget straffe, ble utvist og Jerv tok ledelsen 2-1.

På tampen av ekstraomgangene skulle det derimot skje mye. Da det var spilt 112 minutter kom Campos helt alene og satt ballen ned i hjørnet. Stillingen stod 3-1 til Jerv.

Men minuttet etter reduserte Kasper Skaanes med en heading. Bare to minutter senere la Heggebø inn til Sakor, som satt ballen i mål fra 15 meter. Plutselig var vi like langt. Men laget rakk ikke å puste før Ibrahim satt inn det fjerde målet til Jerv. Like før slutt klarte Sivert Heltne Nilsen å krangle ballen i mål, og lagene stod likt i igjen.

Dermed skulle det hele avgjøres med straffekonk, som til slutt sendte Brann ned til OBOS-ligaen.

Brann - Jerv   1-1 (0-1) (4-4 e.eo) (7-8 på straffekonk)

0-1: Torje Wichne (29.)
1-1: Aune Heggebø (49.)
1-2: Diego Campos (str. 93.)
1-3: Diego Campos (112)
2-3: Kasperr Skaanes (114)
3-3: Vajebah Sakor (116)
3-4: Shuaibu Lalle Ibrahim (117)