Rundet 12.000 solgte - Her finner du ledige billetter til 16. mai!

Etter to år uten 16. mai-kamp på Stadion er interessen høy, og billettene går fort unna. Her finner du oversikt over ledige plasser.

Annonse:

Billetter kjøper du her

Frydenbø-tribunen: 

På Frydenbø-tribunen koker det virkelig om dagen. Store Stå er utsolgt, og feltene ved siden av er så og si helt utsolgt de også. Nedre del av Frydenbø-tribunen er det også 

Felt D nedre og Bataljonen Ung sitt felt har en del ledig. Du trenger ikke å være medlem i Bataljonen og i 2022-sesongen er det åpent for alle på disse feltene.
Finn ledig plass her eller velg fritt setevalg på D Nedre her.

På felt D øvre er det også ledige plasser. NB: På felt D øvre er det stående syngende supportere, og anbefales ikke for barnefamilier. 
Finn ledig plass på Felt D øvre her.

Sparebanken Vest-tribunen: 

På Sparebanken Vest-tribunen finner du en del ledig på de ytre feltene av langsiden. De midterste feltene begynner å fylle seg godt opp! 
Finn ledige plasser på Sparebanken Vest-tribunen her

BOB-tribunen:

Som på Sparebanken Vest-tribunen finner du en del ledige plasser på de ytre feltene. På felt D og E er det lite ledig, men man kan fint sitte samlet på de andre feltene. 
Finn ledige plasser på BOB-tribunen her

Fjordkraft-tribunen:

På den nyeste tribunen på Stadion er det litt motsatt fra BOB-tribunen og Sparebanken Vest-tribunen. De midterste feltene, felt E og felt F, er er det en del ledig, spesielt på nedre del. De andre feltene fylles godt opp, og du finner noe ledig her og der, men lite samlet. 

Enda ikke skaffet deg billett til 16. mai? 
Kjøp billetter her!

Annonse fra Obos-ligaen: