Rundens Fantasy-tips

Finn ut hvem du bør ha på Fantasy-laget ditt i den 7. eliteserierunden.

Annonse:

Vi kan bare ta det først som sist: Dersom du ikke har minst to Brann-forsvarere er det bare å få dem på.

Etter seks runder av Eliteserien er det på tide å begynne å se etter mønstre. Hvem er i form? Hvem gir mest valuta for pengene?

Det mest åpenbare er at Brann-laget er tett bakover, et forsvar som kun har sluppet inn to mål på seks kamper. Her har vi en gjeng med forsvarere som i tillegg bidrar fremover på banen.

Vito er kongen så langt

Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Gilli Rolantsson og Taijo Teniste er alle Fantasy-spilleres fantasi.

Vito Wormgoor har 52 poeng og mest på hele spillet. Marcus Pedersen i Strømsgodset er den med nest flest poeng med 47. Prisforskjellen på disse to er dog betydelig, Wormgoor koster 6,2 og Pedersen 10,8. Det vil si at Vito Wormgoor har gitt deg nesten 8,4 poeng per million, der Pedersen bare har gitt deg 4,35 poeng per million investert.

Brann-forsvaret har fire av de fem forsvarerne på Fantasy med flest poeng, og du kan egentlig ikke velge feil bare du har minst to av dem.

Vi må også nevne vår gode sisteskanse Sahin-Radlinger som nå er keeperen med flest poeng (30). Mangler du en god sisteskanse til laget ditt, trenger du ikke se lenger enn til ham.

Fremover på banen har Kristoffer Barmen (24 poeng totalt) plukket jevnt og trutt med poeng de siste kampene og fikk seg en målgivende borte mot Ranheim.

En annen på Brann-midtbanen vi mener kan være aktuell, er Gilbert Koomson. Han hadde en målgivende mot Stabæk og det var bare marginer som gjorde at han ikke plukket flere poeng mot Ranheim der han var veldig frisk. En av disse to bør på.

Brann Glimt Steffen
SCORET TO SIST: Blir det mer jubel for Steffen Lie Skålevik til helgen?

Steffen Lie Skålevik har tidligere blitt lansert som et godt alternativ på topp, spesielt med tanke på en veldig gunstig pris (6,6). Det virker som han starter kampene når han er tilgjengelig og har vist at han er en målsnik også på dette nivået.

Etter seks runder er han spissen med nest flest poeng (31) etter Marcus Pedersen (47), men som nevnt gjør prisen at han nesten er obligatorisk å ha med på laget i tiden fremover.

Brann skal til Sandefjord i helgen og møter et hjemmelag som ikke har veldig mange som bør være aktuelle til Fantasy-laget ditt. Den eneste som såvidt kan snuse på en plass er ringreven Håvard Storbæk.

Han har 30 poeng og er relativt rimelig (6,0), men det må nevnes at halvparten av poengene hans kom i kampen mot Start. Du kan egentlig bare styre unna Sandefjord-spillere.

Siden du maks kan ha tre Brann-spillere, noe vi regner med alle har, kommer vi også med et tips til en spiller fra et annet lag det kan være lurt å få på til denne runden.

Midtbanespiller Babajide David Akintola på FK Haugesund har 11-9-6-8 poeng på de fire seneste kampene og skal denne runden til Kristiansand. Der møter han et Start-lag som enda ikke har holdt nullen og har noen stygge hjemmetap på samvittigheten. 

Sett opp Fantasy-laget ditt her 

Kilder: fantasy.eliteserien.no

Annonse fra Eliteserien: