Roser leverandøren for jobben med den nye drakten

Branns nye og freshe andredrakt er et resultat av samarbeidet med logomerke-leverandøren NTP.

Annonse:

Noen sperret kanskje øynene opp da Branns nye andredrakt fra Nike ble lansert sist torsdag. Den er sort, slik den pleier å være, men med alle logoer, tall og spillernavn i rosa.

Branns samarbeidspartner Avery Dennison NTP har vært sentral i arbeidet med å få et perfekt sluttresultat. Kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz, er både takknemlig og imponert:

- NTP har vært svært løsningsorienterte. De har klart å finne samme farge på logoene som i drakten. Det var helt nødvendig for å få et helhetlig uttrykk, forteller hun fornøyd.

Brann og klubbens logomerke-leverandør har testet ulike varianter for å få optimalt resultat:

- Til slutt satt det! Fordelen med NTP er at vi kan bestille alt fra ett sted, både logoer, navn og tall. Da får man trygghet om at ting blir bra, fortsetter Schutz.

Glad Brann er litt vågale

Bedriften fra Indre Sogn er stor internasjonalt, og kan vise til samarbeid med verdenskjente merkevarer. Tom Dyrdal, som er daglig leder hos Avery Dennison NTP, synes det er kjekt at Brann er tilfreds med leveransen deres.

- Vi strekker oss langt for å finne rette farger og rett utforming for at uttrykket på drakten skal bli slik som kunden ønsker. Jeg synes Brann er friske som utfordrer det etablerte med den nye andredrakten, sier Dyrdal.

Med årets drakt har partene sammen sørget for at logoer, tall og navn bidrar til å gi den et unikt uttrykk.

- Vi liker å eksperimentere sammen med kunden. Det finnes utallige muligheter, men det er ikke alle som tør å være litt vågale. Vi er glade for at Brann er det, fortsetter han.

NTP er fast leverandør til Brann og produserer alt av merker, fra Brann- og Sparebanken Vest-logoen til nummer og navn på draktene til spillere og supportere.

Bedriften er kjent for sitt miljøfokus i kombinasjon med god kvalitet som gjør at produktene fungerer hver eneste gang og holder vask etter vask. Det er selve årsaken til at NTP er blitt verdensledende i sin bransje.

produksjon ntp
NTP har gjort jobben med å tilpasse alle logomerker på den nye Brann-drakten som ble lansert sist uke.

 

Annonse fra Eliteserien: