Robert Taylor har signert for Brann

Tromsøs finske ving, Robert Taylor, er klar for Brann. Han har signert en treårskontrakt.

Annonse:

Mandag ettermiddag landet den 25 år gamle finnen på Gran Canaria, og sluttet seg til treningsleiren med sine nye lagkamerater. Først gikk han gjennom noen medisinske tester, så ble kontrakten signert. 

– Det er fantastisk å endelig være her. Det var kjæresten min som leste at Brann var interessert og da ville jeg dit med en gang. Det har vært noen stressende uker, men nå er jeg glad for at alt endelig er i orden, sier Taylor.

Taylor er høyrekant, men kan spille i flere posisjoner. Han har spilt ti kamper for det finske landslaget og forrige sesong ble det 28 kamper og fire mål for Tromsø. 

– Jeg har spilt de fleste plasser på banen, men jeg trives best på vingen. Der kan jeg drible, skape sjanser og score mål for laget. Og så gleder jeg meg veldig til å spille foran publikumet på Stadion, sier han.

Han signerte avtalen med Brann mandag kveld, og den strekker seg ut 2022. 

– Vi har jobbet lenge med denne avtalen og er glad for å ha fått Robert inn. Han er en spennende offensiv spiller som vil styrke oss. At han kan spille i flere posisjoner er også bra for oss, sier sportssjef i Brann, Rune Soltvedt.

 

Annonse fra Eliteserien: