BEN_1540 (1)

Revansjelysten Forren før returen til Molde

For Vegard Forren (32) er mandagens kamp mot Molde ekstra spesiell.

Annonse:

32-åringen har hundrevis av kamper for klubben, men i vår ble kontrakten hans terminert. Kort tid etter ble han klar for Brann, og mandag møter han gamle lagkamerater igjen for første gang. 

– Det blir en veldig spesiell kamp, men jeg gleder meg. Jeg er ekstra spent og motivert,  og det sniker seg frem en revansjelyst, sier Forren til brann.no. 

Har bidratt

Lørdag kveld ble Kåre Ingebrigtsen presentert som ny Brann-trener, men det er Robert Hauge som leder laget mot Molde på mandag. 

– Jeg har pratet mye med trenerne og spillerne nå i oppkjøringen. De kjenner Molde godt de også, men kanskje har jeg noe innsikt i styrker og svakheter som kan utnyttes, sier Forren. 

Molde har vunnet 12 hjemmekamper på rad i Eliteserien, og jakter serierekorden til Rosenborg på 14. Det vil Forren snyte sine gamle lagkamerater for. 

– Det er et bra tidspunkt å stoppe den på, og vi skal kjempe for oss å snu en dårlig trend etter de siste kampene. Får vi med oss noe derfra er det bra å bygge videre på. Det er en gjeng her som er ekstremt motivert, sier Forren. 

Kampen spilles mandag klokken 20.30 og sendes direkte på TVNorge og Dplay fra 20.00. 

Annonse fra Eliteserien: