Renmark: – Håper vi scorer mange mål og at jeg er en av målscorerne

Johanna Renmark har fått blod på tann etter to mål borte mot Åsane forrige helg. Hør hva hun har å si før oppgjøret mot Stabæk lørdag 27. april!

Annonse:

Se intervjuet i videovinduet over eller på vår YouTube-kanal her.

Renmark var med i startelleveren for første gang i år i en offisiell kamp da Brann møtte Åsane på bortebane i helgen. Den sjansen tok hun godt vare på, og vartet opp med to scoringer i det som endte i en 3–0-seier for Brann.

– Det betydde mye for meg å få vist meg frem og score to mål, sier en blid Renmark.

Den etterlengtede scoringen ble feiret med en dans, og svensken ser ikke bort i fra at det kan bli en fast feiring fremover.

– Det er en intern greie vi har i laget, så kanskje. Vi får se, jeg håper det, sier hun.

Håper på ny scoring i helgen

På lørdag venter nemlig Stabæk på bortebane, og Renmark har gode opplevelser fra forrige gang de to lagene møttes. Da Stabæk gjestet Stemmemyren i fjor høst, noterte Renmark seg også for to mål. Nå håper hun å komme på scoringslisten igjen på lørdag.

– Jeg håper vi scorer mange mål, og at jeg er en av de som scorer. Jeg forventer at vi leverer en bra prestasjon og at vi vinner kampen. Vi må gjøre det bra defensivt, og gjør vi det så får vi mange sjanser offensivt, sier hun. 

Billetter til Stabæk-kampen kan du kjøpe her.

Etter oppgjøret mot Stabæk, er det duket for superhelg på Brann Stadion neste helg med dobbeltoppgjør mot Rosenborg. Lørdag 4. mai spiller herrene, men på søndag 5. mai er det kvinnelaget sin tur. Det ser Renmark veldig frem til.

– Det kommer til å bli veldig gøy å spille fast på Stadion. Det er noe vi har lengtet til, og det var så gøy å spille Champions League der. Jeg håper vi får samme trøkk på kampene som da, så kom på kamp, oppfordrer hun.

Billetter til kampen søndag 5. mai kl. 14.30 mot Rosenborg kan du kjøpe her!

Annonse fra Eliteserien: