Reiste til Austevoll for å bli bedre kjent

Fra onsdag til torsdag reiste Brann til Austevoll. På planen sto blant annet gruppeoppgaver og sosiale aktiviteter, i tillegg til en treningsøkt.

Annonse:

– Det var viktig å komme seg ut av Stadion og til en ny garderobe. Vi har mange nye spillere inn mot årets sesong, og dette var en fin måte å bli enda bedre kjent på. Vi har bare vært på Stadion i vinter, så dette var et fint avbrekk, sier Brann-trener Kåre Ingebrigtsen. 

I et vanlig år, uten koronapandemi, ville Brann alt ha vært på treningsleir i to uker på Gran Canaria og treningsleir nummer to til Marbella ville ha vært enten i gang eller nært fårestående. I år har laget trent tøft, og bare vært på Stadion siden oppkjøringen startet i midten av januar. 

Turen til Austevoll gikk i egen buss, og alt var i henhold til smittevernsreglene. 

– Jeg må få skryte av Bekkjarvik Gjestgiveri. De ytte en fantastisk service og maten var helt strålende, sier Ingebrigtsen. 

Med til Austevoll var også Michael Jørgensen som er coach fra Olympiatoppen. Han ledet mye av gruppearbeidet. 

Torsdag kom også nyheten om at seriestarten blir utsatt fra 5. april til den første helgen i mai.

– Vi forholder oss til det som blir bestemt, det viktigste er at det er forutsigbart og at vi får en dato å forholde oss til. Vi gjør noen endringer i planen for sesongoppkjøringen, men ellers jobber vi på for å være best mulig når serien starter, sier Ingebrigtsen. 

Bildeserie: I tillegg til trening torsdag, var det forskjellige gruppeoppgaver som alle var med på onsdag kveld. 

Annonse fra Eliteserien: