Regntungt tap mot Viking

Viking stakk av med alle tre poengene i en fuktig kamp på Stadion.

Se sammendraget fra kampen her.

Kraftig regnvær gjennom dagen og under kampen ga krevende spilleforhold, med overvann noen steder.

Det bar også spillet preg av, og flere parodiske situasjoner oppstod.

Etter halvspilt førsteomgang tok Viking ledelsen. Et innlegg glapp ut av hendene på Lennart Grill, og på returen satte Sebastian Sebulonsen i mål til 0-1.

Bård Finne fikk en god mulighet til å utligne etter 30 minutter, men Vikings keeper reddet skuddet fra skrått hold. Det ble ingen flere mål i første omgang.

Etter pause startet Brann best, og angrep på den halvdelen med minst overvann. Finne fikk skutt fra 11 meter, men et Viking-bein kom på ballen og skuddet gikk like utenfor stolpen, etter en knapp time.

Men det var Viking som skulle doble ledelsen. Ballen stoppet i en dam, og lurte Brann-forsvaret. Den endte tilslutt opp hos Kevin Kabran, som satte inn 2-0.

Brann presset på mot slutten, men klarte ikke å score. Det endte 0-2.

Neste kamp i Eliteserien er borte mot Vålerenga, søndag 31. oktober. På Stadio er Rosenborg motstander lørdag 6. november, og billetter ligger her.

Brann – Viking 0–2 (0–1)

Eliteserien, runde 24. Brann Stadion. Dommer: Rohit Saggi, Drafn. .