Reddet poeng fem minutter på overtid

En kanonkule fra Fredrik Haugen, fem minutter på overtid, reddet et viktig poeng i Sandefjord.

Videoen er ikke tilgjengelig.

Klikk i videovinduet over for å se høydepunktene fra kampen.

Slik var kampen:

I åpningskvarteret av kampen var det Brann som hadde ballen mest, og den største sjansen kom etter en innoverskrudd corner som ble headet unna av Sandefjord-forsvaret på vei mot målet. Og det var på corner kampens første scoring skulle komme.

I det 18. minutt mistet Brann-forsvaret markeringen og Martin Kreuzriegler headet ballen i mål via stolpen. 1–0 til Sandefjord.

Like før halvtimen fikk Brann to gode dobbelsjanser. Først ved Douda Bamba etter et innlegg fra Sander Svendsen, men skuddet ble blokket til corner. På det påfølgende hjørnesparket endte ballen hos Mathias Rasmussen som fikk avsluttet, men Sandefjords keeper avverget med en god benparade.

Utover i omgangen hadde Brann de største sjansene, men ingen av dem førte til scoring. Dermed var det Sandefjord som beholdt ledelsen til pause.

Fire mål på ni minutter

Etter hvilen løftet Brann-laget seg, og tok over mer av banespillet. Etter timen spilt skjedde det mye. Først utlignet Brann ved Robert Taylor. Jon-Helge Tveita og Sander Svendsen kombinerte fint på høyresiden, og sistnevnte fant Taylor med et innlegg som ble satt i mål på volley.

Men Sandefjord gikk rett i angrep etter utligningen, og Harmeet Singh sendte en markkryper i mål fra 16 meter. To minutter senere prøvde samme mann et skudd fra samme distanse, og på returen dukket tidligere Brann-spiller Vidar Ari Jónsson opp og satte inn 3–1. Alt dette skjedde på drøye tre minutter.

Brann reduserte til 3–2 etter 68 minutter. En god kontring endte hos Petter Strand som slo inn foran mål, og der var Sandefjord sin keeper uheldig og slo ballen i eget mål.

Brann kastet alle mann i angrep mot slutten i jakten på utligningen, men åpnet også store rom for Sandefjord til å kontre inn 4–2.

Men fire minutter på overtid, på en corner der også Håkon Opdal var med frem, havnet ballen i returrommet til Fredrik Haugen. Han fikk stjernetreff og satte inn utligningen som sikret et veldig viktig poeng. Det endte 3–3.

Lagene bak Brann på  tabellen tapte sine kamper, så poenget her gir litt mer pusterom i nedrykksstriden.

Sandefjord - Brann 3–3 (1–0)

23. serierunde. Eliteserien. Sandefjord Arena. 600 tilskuere. Dommer: Mohammad Usman Aslam, Lier IL. Gult kort: Daniel Pedersen, Brann. Emil Pálsson, Sandefjord