rasmus holten proffkontraktt

Rasmus Holten har skrevet proffkontrakt

Rasmus Holten (17) har skrevet proffkontrakt med Brann.

Annonse:

– Jeg er veldig stolt og gleder meg til å jobbe videre i Brann, og utvikle meg så mye som mulig, sier Holten til brann.no.

17-åringen kom til Brann høsten 2021, etter at han begynte på NTG på Stadion. Tidligere har midtstopperen spilt for Smørås og Fana.

Holten spilte i fjor for Branns G16-lag, som ble suverene mestere i den nasjonale serien. Der ble han trent av Hassan El Fakiri, som nå er toppspillerutvikler i Brann og i trenerteamet rundt A-laget. 

– Rasmus har gode forutsetninger for å bli en veldig god midtstopper. Han er stor, sterk, har bra fart og er god med ballen, både på lange og korte pasninger, sier El Fakiri. 

Holten skal etter planen spille for Brann 2 den kommende sesongen, i tillegg til den nasjonale serien for G18 og NM for G19. 

– Vi er glad for å ha blitt bedre kjent med han Rasmus de siste ukene. Han har trent en del økter med A-laget den siste tiden, og han har vist seg godt frem på de treningene. Det er en spennende spiller som vi gleder oss til å videreutvikle. Jeg vil også rose moderklubben hans Fana som har gjort en god jobb, og trenerne i vårt eget akademi som har hatt han siden han kom hit, sier sportslig leder, Jimmi Nagel Jacobsen.  

Fakta:

Navn: Rasmus Holten

Posisjon: Midtstopper.

Født: 20.02.2005

Høyde: 195cm

Til Brann: September, 2021. 

Tidligere klubber: Smørås og Fana. 

I Brann-Akademiet har disse spillerne nå proffkontrakter (moderklubb i parantes): Mikal Berg Kvinge (Trane/Sædalen), Martin Børsheim (FK Fyllingsdalen), Henrik Kjeilen Steinseide (Vestsiden-Askøy), Isak Tomar Hjortseth (FK Fyllingsdalen), Aron Jönsson (FK Fyllingsdalen), Markus Haaland (Sædalen), Marius Trengereid (Fana), Marcus Fandino (Sotra SK), Elias Myrlid (Os), Jonas Torsvik (Loddefjord). 

Annonse fra Eliteserien: