Quiz: Hvor mye kan du om Brann?

Hvor mye kan du egentlig om Brann og klubbens historie? Spillere, resultater og slektskap? Ta med hele familien på quiz!

Annonse:

Fotballquizer på puber og barer rundtom er en aktivitet mange driver med. Nå når dette tilbudet er midlertidig stengt har vi fått Ricky Heggheim til å lage denne quizen. 

Hele quizen er på 31 spørsmål, men vi starter rolig med de første fem. Det nærmer seg påske, og de 26 siste spørsmålene vil komme tettere opp mot påsken. 

Fasiten ligger vedlagt nederst, men svar så godt du kan på alle spørsmålene før du tyr til fasiten! Opprett et nytt skrivedokument på dataen, finn frem penn og papir, eller noter på mobilen.

Lykke til!


1. Kniksen het Roald Jensen, Pesen het Rolf Birger Pedersen. Men hva er navnet til Jollen?

2. Hvilken spiller fikk kun spille ett minutt (+ overtid) obligatorisk a-lagsfotball i sin Brann-karriere?

3. Han kom til Brann etter å ha scoret over 40 mål i en sesong i tredje divisjon. På tv sa han at han var verdt 10 millioner. Etter karrieren i Brann sto igjen med ca. 5 minutters a-lagspill i en cupkamp mot Vadmyra. Hvem var dette?

4. I 1996 sesongdebuterte han da det var ett minutt igjen av årets siste obligatoriske kamp. Hvem er dette?

5. Denne mannen er regnet som en av de største trenerpersonlighetene i norsk fotballhistorie. Han var en del av Brannlaget da klubben ble seriemester i 61/62 og 63. Hvem var dette?

Her er fasiten, men ikke bruk den før alle spørsmålene er besvart!
 

 

Annonse fra Eliteserien: