Pressemelding: Enighet med Barmen

Vi er kommet til enighet om en avtale som innebærer at Kristoffer Barmen fratrer sin stilling som fotballspiller i SK Brann i dag, 31.08.21.

Annonse:

Dette innebærer at Barmen gis mulighet til å fortsette sin karriere i en ny klubb. Partene vil ikke nærmere kommentere avtalens detaljer, men ønsker hverandre lykke til i fortsettelsen.

– Jeg ønsker å legge nachspielsaken bak meg og bidra til å skape ro rundt Brann, slik at spillerne og klubben kan konsentrere seg fullt ut om å redde plassen i eliteserien. Jeg er lei for at jeg handlet som jeg gjorde og for støyen det har skapt for klubben jeg har vokst opp i og er glad i, sier Kristoffer Barmen.

– Av hensyn til ro for de øvrige spillerne, klubben og behovet for fokus på det sportslige fremover, er vi glade for at vi har blitt enige om en avtale som også gir Barmen muligheten å komme seg videre. Vi ønsker Kristoffer lykke til, og ser frem til at vi som klubb kan legge dette bak oss og begynne jobben med å bygge opp igjen tilliten til alle som er glade i Sportsklubben Brann, sier daglig leder Vibeke Johannesen.

Annonse fra Eliteserien: