Pokalløft og farvel til OBOS-ligaen

Pokalløft på Stadion er ikke hverdagskost, men i siste serierunde skjer det. Bli med å fylle opp Stadion, og si farvel til OBOS-ligaen.

Annonse:
  • Foto: Marius Simensen/Bildebyrån. 

Mange har stilt Brann spørsmålet om det vil deles ut pokal, etter at OBOS-ligaen ble vunnet. Svaret er ja. Den deles ut i det som er sesongens siste kamp, hjemme mot KFUM lørdag 29. oktober klokken 15.00. 

Joda, det er en pokal

Kjøp din billett allerede i dag, og bli med å fylle opp Stadion til årets siste hjemmekamp. Og pokalløft. Jada, vi vet at det er en pokal for å vinne på nivå to. Men i Bergen er man ikke akkurat bortskjemt med pokaler, så denne muligheten bør man ikke la gå fra seg. 

Det har vært en fantastisk sesong, der både klubb- og ligarekorder har falt på rekke og rad. Lørdag 29. oktober samles man igjen på Stadion, for siste gang i år. Da er det faktisk over fire måneder til neste obligatoriske kamp. 

Hvem blir årets spiller - og blir det flere rekorder?

Det skal deles ut priser, laget skal hedres, supporterne skal hylles for en fantastisk støtte i år og man skal si farvel til OBOS-ligaen for det som forhåpentligvis er siste gang.

Poengrekorden for OBOS-ligaen er også innenfor rekkevidde. Aalesund sin rekord på 79 poeng tangeres med én seier og én uavgjort mot Fredrikstad (borte lørdag 22. oktober) og i siste kamp mot KFUM. Klarer Brann å vinne begge vil de ha rekorden alene, med 81 av 90 poeng.

Kjøp billett til Brann–KFUM her.

Glem ikke at partoutkort for Eliteserien i 2023 koster det samme som det gjorde i årets OBOS-ligasesong, frem til siste serierunde. Kjøp fast plass i 2023 her.

Annonse fra Eliteserien: