Poengrekord og seier!

Brann slo KFUM 4–1 i serieavslutningen og sikret med det poengrekord i OBOS-ligaen med sine 81 poeng!

• Vegard Grøtt/Bildebyrån

Selv om Brann startet kampen best var det KFUM som fikk den første scoringen. 13 minutter inn i kampen ble Petter Nosakhare Dahl spilt gjennom og satte ballen under en utrustende Mathias Dyngeland.

Men ledelsen holdt bare noen få minutter. Etter 16 minutter spilte Brann seg frem på venstresiden. KFUM-forsvaret headet ballen ut, men på returen sto Felix Horn Myhre og satte inn utligningen.

Sekunder før det skulle blåses av for halvspilt gikk Brann opp i ledelsen, og nok en gang var det Horn Myhre. Denne gangen med venstre fra rundt 16 meter. Dermed ledet Brann 2–1 halvveis.

Etter hvilen var det Brann som styrte spillet, og skapte flere sjanser. Men KFUMs keeper vartet opp med flere gode redninger. Det så lenge ut til at det ikke skulle bli flere scoringer, men på overtid dukket Niklas Castro opp og headet inn 3–1-målet. På overtid scoret også Bård Finne, og Brann vant 4–1. Brann avsluttet sesongen med seier og sikret poengrekorden i OBOS-ligaen med sine

Årets sesong er nå avsluttet, og frem til tirsdag er det mulig å sikre seg fast plass i Eliteserien i 2023 med partoutkort til samme pris som i år. Kjøp allerede nå, og unngå prisøkningen.

Brann–KFUM 4–1 (2–1)

0–1: Petter Nosakhare Dahl (13.)
1–1: Felix Horn Myhre (16.)
2–1: Horn Myhre (45.)
3–1: Niklas Castro (90.)
4–1: Bård Finne (90.)

OBOS-ligaen runde 30. Brann Stadion. Tilskuere: 12.859. Dommer: Eivind Bodding, Haga.  Gult kort: Fredrik Pallesen Knudsen, Brann.

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland - Svenn Crone, Fredrik Pallesen Knudsen, Ruben Kristiansen, David Møller Wolfe - Felix Horn Myhre, Mathias Rasmussen (Vegard Leikvoll Moberg fra 80.), Niklas Jensen Wassberg (Kasper Skaanes fra 69.) - Frederik Børsting (Ole Didrik Blomberg fra 61.), Aune Heggebø (Bård Finne fra 61.), Niklas Castro.