Poengløse hjem fra Stavanger

Etter to strake seiere ble det bom stopp med et 2-0-tap mot Viking i Stavanger.

Videoen er ikke tilgjengelig.

Det første kvarteret var det Brann som dominerte kampen. De hadde ballen store deler av tiden, og presset Viking tilbake på deres halvdel, men de største målsjansene ble det ikke ut av det.

Så, ut av ingenting var det Viking som tok ledelsen. Veton Berisha havnet i løpsduell med Ole Martin Kolskogen. Midtstopperen falt i duellen med Berisha, som fikk god tid i avslutningen som sendte Viking i føringen etter 16 minutter.

Etter scoringen til Viking bølget det mer frem og tilbake. Begge lag hadde noen halvsjanser, men det omgangen ebbet ut i 1-0 til Viking.

Etter hvilen var det Viking som var det beste laget. Midtveis i omgangen kontret de. Ylldren Ibrahimaj ble spilt gjennom og alene med keeper gjorde han ingen feil og Viking doblet ledelsen.

Mot slutten av kampen hadde Viking god kontroll, og Brann klarte ikke å sette dem under press. Det endte med 2-0 til hjemmelaget.

Neste kamp er allerede førstkommende søndag, 6. desember. Da kommer Sarpsborg 08 på besøk til Stadion klokken 17.00.

Viking - Brann  2-0 (1-0)

27. serierunde. Eliteserien. SR-Bank Arena. 600 tilskuere. Dommer: Sigurd Smehus Kringstad, Valder IL.