Poenget glapp rett før slutt

Det så lenge ut til å ende med uavgjort og poengdeling. Men et uheldig selvmål sørget for 1-2 og tap mot sølvjagende Molde.

Se sammendraget fra kampen i videovinduet over.

Første omgang var jevnspilt der Brann kom til kampens første store sjanse da Daouda Bamba ble spilt helt gjennom av Thomas Grøgaard. Moldes svenske keeper Anders Linde reddet Bambas avslutning mesterlig, og returen fra Ruben Kristiansen gikk rett i blokken. Her var Brann nære!

I stedet skulle Molde ta ledelsen. På kontringen imot etter Branns dobbelsjanse fikk Eirik Hestad hyll på byllen med en god avslutning fra sekstenmeterstreken. Molde opp i 1-0.

Brann utlignet

Men Bamba var ikke ferdig for kvelden. Minuttet etter Moldes scoring slo Haugen en genial pasning i bakrommet. Bamba timet løpet sitt helt perfekt, og alene mot keeper var han sikker som banken. 1-1! Brann har slått tilbake!

Kort tid etter Branns utligning var Molde farlig frempå ved Etzas Hussein. Men flere mål ble det ikke før pause. Spillerne gikk til garderoben på stillingen 1-1. Et greit resultat ut i fra spill og sjanser.

Tung 2. omgang

Brann slet med å spille til store muligheter etter pause. I stedet var Molde farligere foran mål. Spesielt Ohi Omoijuanfo nære på ved to anledninger. Men det sto 1-1 lenge.

I det 78. minutt fikk Haugen en stor sjanse til å gi Brann ledelsen. En flott kontring endte med at Robert Taylor fant nevnte Haugen i fin posisjon til høyre for Moldes keeper. Skuddet fra Haugen fikk Linde fistet over. Gigantsjanse for Brann!

Seks minutter før full tid skulle det gå gale. Et godt innlegg fra Moldes Etzaz Hussein medførte at en uheldig Ruben Kristiansen klarerte ballen i eget mål. Dermed gikk Molde opp i ledelse rett før slutt.

Brann forsøkte å utligne på nytt i sluttminuttene, men det ville seg ikke. Molde vinner 2-1 og tar revansje for nederlaget sitt på Molde stadion.

Brann - Molde  1-2 (1-1)

0-1: Eirik Hestad (13.)
1-1: Daouda Bamba (14.)
1-2: Selvmål (84.)

20. serierunde. Eliteserien. Brann Stadion. 200 tilskuere. Dommer: Ola Hobber Nilsen, Nordstrand IF Gult kort: Mathis Bolly, Molde.

Brann (4-2-3-1): Håkon Opdal - Jon-Helge Tveita (Ole Didrik Blomberg fra 61.), Ole Martin Kolskogen, Jon Gudni Fjoluson, Ruben Kristiansen (Marcus Mehnert fra 87.) -  Kristoffer Barmen, Petter Strand - Robert Taylor, Fredrik Haugen, Thomas Grøgaard - Daouda Bamba

Molde (4-2-3-1): Anders Linde - Marcus Holmgren Pedersen, Stian Gregersen, Martin Ellingsen, Kristoffer Haugen - Fredrik Aursnes, Etzaz Hussein - Ola Brynhildsen (Mathis Bolly fra 63.), Eirik Hestad (Sheriff Sinyan fra 90.), Magnus Wolff Eikrem (Erling Knudtzon fra 85.) - Ohi Omoijuanfo