Poengdeling mot Lillestrøm

Brann så ut til å ta sesongens andre seier i kveld, men en sen utligning fra Lillestrøm sin toppscorer sørget for 1-1 og poengdeling på Stadion.

Daouda Bamba scoret på nydelig vis, men Thomas Lehne Olsens sene utligning ødela kvelden for Brann. Nå må guttene opp i selen igjen og ta Kristiansund på mandag. Sesongen er langt fra over.

Første omgang startet med et brak da Kristoffer Barmen satte hodet til et presist innlegg fra Petter Strand. Ballen gikk i nettet, men kampens dommer Svein Oddvar Moen godkjente ikke scoringen, og dermed fremdeles 0-0.

Nesten scoring ved Rasmussen

Omgangen var ellers relativt sjansefattig. Mathias Rasmussen var svært nær sin første scoring i Brann-trøyen i det 24. minutt, men headingen hans ble mesterlig reddet av Lillestrøm-keeper Mads Hedenstad Christiansen.

Etter et vedvarende press fra Brann etter pause var det ekstremt befriende å se at Daouda Bamba lykkes i det 58. minutt. Et nydelig kombinasjonsspill på Branns venstre side endte med at Mathias Rasmusssen spilte Ruben Kristiansen helt gjennom på høyde med femmeteren. Veteranen løftet blikket og fant en velplassert Bamba med et nydelig innlegg. Brann-spissen headet ballen sikkert i mål. 1-0 til Brann!

Etter scoringen til Brann tok Lillestrøm mer over banespillet, men klarte sjelden å skape de helt store sjansene. I det 71. minutt kom Kasper Skaanes til en fin målsjanse for Brann, men avslutningen gikk utenfor.

Fem minutter senere skulle lillebror til Sander Svendsen, Tobias Svendsen, gjøre et dribleraid som resulterte i at Thomas Lehne Olsen fikk en stor målsjanse for bortelaget, men avslutningen gikk over.

Sen utligning og poengdeling

Nettopp Lehne Olsen skulle ødelegge kvelden for Brann-supporterne. I det 86. minutt viste han hvorfor han er toppscoreren i Lillestrøm. Han headet først et innlegg mot Brann-keeper Eirik Holmen Johansen så banket han returen i mål. Nå måtte Brann opp og jage seiersmålet. Nærmest var Skaanes på overtid etter et nydelig innlegg fra Bamba. Dessverre gikk avslutningen over.

Oppgjøret ebbet ut i 1-1.

Kampfakta:

Brann - Lillestrøm 1-1 (0-0)

Mål:

1-0: Daouda Bamba (58.)
1-1: Thomas Lehne Olsen (86.)

10. serierunde (kamp 11 for Brann). Eliteserien. Brann Stadion. Dommer: Svein Oddvar Moen, SK Haugar . Gult kort: Lars Ranger, Lillestrøm.

Brann (4-3-3): Eirik Holmen Johansen - Petter Strand (Ole Didrik Blomberg fra 75.), Ole Martin Kolskogen (Vegard Forren fra 89.), Kristoffer Barmen, Ruben Kristiansen  - Kasper Skaanes, Daniel Pedersen, Mathias Rasmussen -  Moonga Simba (Daouda Bamba fra 46.), Robert Taylor (Vieux Yaya Sané fra 89.) , Filip Delaveris (David Møller Wolfe fra 65.)